PowerBoost je website Challenge

Leer in 3 weken hoe je jouw website een powerboost kunt geven om je doelen te realiseren

Werk de zomer hard door om je concurrentie weg te blazen

Het is tijd om je volledig op je website te focussen

Heb jij jouw website op orde en haal je er ook echt alles uit wat erin zit? Bij veel websites zie ik het hier helaas fout gaan.

Er wordt te weinig aandacht aan de website geschonken en er zit gewoonweg geen strategie achter om het doel van de website te behalen.

Juist in deze tijd kun je het best vol gas geven op jouw website. Je website is het enige wat altijd bereikbaar zal blijven, terwijl alle fysieke mogelijkheden beperkt kunnen worden.

Ik wil daarom met behulp van deze online challenge zoveel mogelijk ondernemers helpen om alles uit de website te halen en ook te zorgen dat de website op orde blijft.

Je kunt tenslotte alles goed doen, maar wanneer je jouw website niet de juiste aandacht geeft kan er alsnog van alles fout gaan.

Zodoende dat ik dit programma van 3 weken heb gemaakt. Hierin geef ik je de hulpmiddelen om meer resultaten te boeken met je website en de controle over je website te houden.

Het doel is dus om meer verkopen, meer aanvragen of meer offertes via je website binnen te krijgen en hoe je dit het best kunt bereiken.

Jouw website is nooit dicht dankzij het internet en je kunt alles probleemloos vanuit huis beheren.

Het enige wat je voor deze challenge nodig hebt is je eigen energie om er wat van te maken en niet bij de pakken neer te zitten.

Wie ben ik om jou wat te vertellen?

Ik ben Maikel van de Weerd en sinds 2008 ben ik al met WordPress-websites bezig, waardoor ik al vele jaren in aanraking ben gekomen met ondernemers met een website uit allerlei verschillende sectoren.

Hetgeen ik regelmatig doe is sparren over wat er allemaal op de website beter kan, nieuwe verdienideeën opperen en waar je mij voornamelijk van zal kennen is het altijd maar blijven hameren op het onderhouden van een website en het op orde houden hiervan.

Al deze factoren tezamen zorgen ervoor dat jij, want het gaat hier om jou, een stabiele website kunt beheren en een goede strategie voor jouw website kan bepalen om resultaten te boeken.

Wellicht denk je dat dit niks voor jou is of dat jouw website/business niet gemaakt is voor de informatie uit deze online challenge.

Dit hoeft niet het geval te zijn. Ik heb ondernemers in verschillende sectoren geholpen. Zo heb ik geholpen bij dierenwinkels, webshops, coaches, psychologen, boekhouders, natuursteenwinkels, honden trainers, restaurants en ook nog andere sectoren.

Voor iedereen ligt er een kans, zolang je het maar goed aanpakt en de juiste energie er tegenaan gooit.

In de challenge gaan we het dan ook hebben over hoe je jouw website zo kunt inrichten en optimaliseren, zodat jij er meer resultaten mee kunt behalen.

maikel-van-de-weerd

Klaar om vol gas te geven met jouw website?

Verwacht jij dat alles weer helemaal terug naar het oude gaat of denk je dat internet een nog belangrijker rol gaat spelen dan het al deed?

Wanneer je denkt dat alles terug gaat naar het oude, dan kun je de boot missen. De coronacrisis heeft laten zien hoe belangrijk het is om online actief te zijn. Je online activiteiten vergroten en verbeteren kan jou daarom goed helpen.

Ik wil samen met jou de focus leggen op een goede fundering van je website zonder overbodig gedoe en de juiste strategieën om jouw doelen te bereiken en je omzet te verhogen.

Het is aan jou de keuze of je jouw online aanwezigheid wilt verbeteren.

Deze challenge is NIET voor jou als je:

Verwacht dat anderen je garantie geven en in je investeren en je niet naar jezelf en je eigen mogelijkheden kijkt.

Bang bent om iets anders te doen dan je nu aan het doen bent, ook al behaal je niet het resultaat dat je wilt behalen.

Denkt dat dit niet ontzettend hard werken is en je met amper werk en verandering successen kunt behalen.

Je net begint met je website en alles nog aan het uitzoeken bent. Het is handiger als je precies weet wat er op je website afspeelt en hoe je bepaalde dingen kunt aanpassen.

Deze challenge is WEL voor jou als je:

Tijd en energie in je website wil stoppen, zodat je van jouw website het meest belangrijkste onderdeel van je business kunt maken en steeds betere resultaten wilt behalen.

Wat voor lessen kan ik verwachten in deze online challenge?

PowerBoost je website Challenge

In deze challenge leer je hoe je meer resultaten kunt behalen met jouw website. De challenge duurt 3 weken en bevat 15 lessen. De lessen zijn van maandag tot en met vrijdag. In het weekend zal je geen nieuwe informatie krijgen. Een ideale kans om bij te blijven als je doordeweeks iets achterop bent geraakt.

Dit zijn de lessen die je kunt verwachten:

Les 1: Het belangrijkste wat goed moet staan (13:46)

Les 2: Plugins/thema's beoordelen (19:28)

Les 3: Website controles om uit te voeren (12:03)

Les 4: Website uptime controleren / bijhouden (07:36)

Les 5: Google Search Console (22:48)

Les 6: Zien bezoekers het doel van je website? (13:25)

Les 7: Homepage optimaliseren (18:49)

Les 8: Wat als je alles anders zou doen? (07:08)

Les 9: De branding van je website (08:20)

Les 10: Content strategie (12:52)

Les 11: Zoekwoordenonderzoek (17:58)

Les 12: Wat e-mails voor je kunnen betekenen

Les 13: Bekijk en verbeter je (oude) content (10:04)

Les 14: Bedankpagina's optimaliseren (14:24)

Les 15: Hoe je meer omzet uit kopers kunt halen (13:23)

Je leert in al deze lessen belangrijke dingen die te maken hebben met je website, zodat je hier de controle niet over zal verliezen en weet dat alles goed functioneert.

Verder gaan we behandelen hoe we het doel van jouw website duidelijk kunnen maken aan je bezoekers en nog belangrijker, hoe je meer uit kopende klanten kunt halen. Hier laten veel websites namelijk iets liggen.

Wanneer ik je vertel wat dit precies is, dan zal je jezelf voor de kop slaan dat je er niet eerder aan hebt gedacht, omdat je het in de fysieke wereld overal tegenkomt.

Omdat je vandaag de website bezoekt, krijg je de gelegenheid om de PowerBoost Je Website Challenge aan te schaffen voor een unieke tijdelijke prijs van slechts 297,00 EUR €97,- excl. BTW.

Op naar beter resultaten!

Klinkt het bedrag van deze challenge te weinig voor de waarde die je eruit kan halen? Je hebt hier helemaal gelijk in.

Je krijgt maar liefst 67% korting! De reden hiervan is dat ik jou graag wil helpen vanwege de huidige situatie. Eerst corona en nu ook nog eens een torenhoge inflatie. Ik vind dat deze informatie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk moet worden.

Wanneer je wil wachten en niet wil profiteren van de huidige prijs, dan is dat ook helemaal prima.

Weet wel dat de prijs omhoog gaat zodra ik van mening ben dat alles gestabiliseerd is. Daarnaast weet ik ook niet wanneer deze challenge weer open gaat.

Er is echter geen beter moment om meer tijd en energie in je website te steken dan nu op dit moment. Via je website kan je groeien met je business.

We hebben een probleem en oplossing. Bepaal voor jezelf wat voor jou de beste keuze is.

Het probleem: Je zit vast. Je hebt een website, alleen je haalt niet de gewenste resultaten of wil het verbeteren. Je hebt nieuwe ideeën nodig en daarnaast wil je dat jouw website altijd goed blijft functioneren.

De oplossing: Je steekt tijd en energie in je website, gaat pagina's verbeteren, bekijken of het doel van je website voor bezoekers duidelijk is, gaat aan de slag met nieuwe strategieën en gaat alles optimaliseren.

Met de PowerBoost Je Website Challenge krijg je van mij de handvatten die je nodig hebt om met de oplossing aan de slag te gaan.

Natuurlijk moet je wel zelf actie ondernemen en daadwerkelijk veranderingen aanbrengen op je website. Als jij niks met de informatie doet, dan kun je beter niet meedoen met deze challenge. De challenge is dus alleen geschikt voor actienemers.

Je kunt op dit moment alle lessen ontvangen voor een eenmalige investering van slechts 97 euro. Nogmaals, dit is maar liefst 67% korting op de echte prijs. Na het sluiten van de inschrijving is de kans kleiner dat ik deze prijs nog zal hanteren voor de volgende keer dat inschrijving open is.

Veelgestelde Vragen

Is deze challenge iets voor mij?

Dit hangt er een beetje vanaf. Weet je niet veel over je website en hoe je dingen kunt aanpassen? Dan is deze challenge wellicht niet helemaal geschikt voor je.

In deze challenge laat ik je wel zien hoe je bepaalde dingen kunt doen, maar ik laat je ook regelmatig zelf nadenken waarna je actie zal moeten ondernemen. Dus bepaalde dingen zal je ook zelf moeten uitvoeren aan de hand van je inzichten.

Daarom raad ik deze challenge ook niet aan als je net begint met je website. Het is meer geschikt als je al een bestaande website hebt waarmee je vooruit wil gaan.

Is deze challenge voor alle soorten websites?

Veel informatie uit deze challenge is zeker geschikt voor alle soorten websites. Het maakt niet uit of je een blog, webshop of online leeromgeving hebt, zolang jij een doel hebt met jouw website kun je informatie toepassen uit deze challenge.

Wel laat ik voornamelijk zien hoe je bepaalde dingen kunt doen op een WordPress website. Bij veel lessen maakt je website software echter niet uit.

Kan ik mij ook later inschrijven?

De inschrijving loopt tot vrijdag 29 juli 18:00, daarna zal de inschrijving sluiten voor de derde groep die wil meedoen met de PowerBoost Je Website Challenge. Deze groep zal op maandag 1 augustus starten met de challenge.

Wanneer de challenge daarna weer open wordt gezet kan ik je op dit moment nog niet vertellen.

Moet ik technisch zijn voor deze online challenge?

Nee, dit is niet nodig. Er zijn slechts een aantal lessen waar ik wat "technischere" dingen behandel. Hierbij kun je dus ook over mijn schouder meekijken.

Het gaat voornamelijk om het verbeteren van je website om meer resultaten te behalen. Zolang jij jouw eigen website goed kent, kun je hiermee aan de slag gaan. Het is dus wel handig om te weten hoe je website werkt.

Hoe krijg ik toegang tot de online challenge?

De challenge start op 1 augustus 2022. Voor deze tijd kun je het lesmateriaal nog niet bekijken. Zodra de challenge start ontvang je uiteraard een e-mail van mij.

Zodra je betaling verricht is krijg je al wel een account voor de Webtalis Academy. Je kunt inloggen in de exclusieve leeromgeving met de inloggegevens die je toegezonden krijgt of met je bestaande account.

Hoelang krijg ik toegang tot de online challenge?

Je hebt levenslang toegang tot het materiaal van deze online challenge. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met deze challenge aan de slag.

Je kunt dus je eigen tempo bepalen en zonder stress een les onderbreken wanneer je om een bepaalde reden even geen tijd hebt. Daarna kun je de draad zonder problemen weer oppakken.

Kan ik direct de complete challenge bekijken?

Nee, dit is niet mogelijk. De challenge start op 1 augustus 2022. Voor deze tijd kan je het lesmateriaal nog niet bekijken.

Als de challenge eenmaal start krijg je van maandag tot en met vrijdag dagelijks toegang tot een nieuwe les. In het weekend komen er geen nieuwe lessen beschikbaar. Dit is wel een mooi moment om bij te komen als je achter begint te raken.

Alle lessen worden gedript. Het is dus niet mogelijk om vooruit te lopen op de zaken.

Is het een online video training of is er ook tekstuitleg?

De challenge bestaat voornamelijk uit videomateriaal met hier en daar wat tekstinformatie dat van toegevoegde waarde zal zijn.

Moet ik tools aanschaffen om deze challenge te volgen?

Het is niet nodig om plugins of iets dergelijks aan te schaffen om de challenge te volgen.

In deze online challenge gaat het voornamelijk om jouw website. Wanneer jij bepaalde dingen denkt te kunnen bereiken met bepaalde plugins, dan is het aan jou de keuze om hier iets mee te doen of niet.

Kan ik tijdens de challenge ook vragen aan je stellen?

Ja, je krijgt als bonus gratis toegang tot de Webtalis Academy Forum. Op dit forum krijg je ondersteuning als je ergens niet uitkomt of andere vragen hebt met betrekking tot het sneller maken van je WordPress-website.

Je kunt ook altijd je vragen stellen via het contactformulier van de website.

Is er een 'niet goed, geld terug' garantie?

De challenge is alleen voor actienemers en als je actie onderneemt haal je het geld wat de challenge kost eruit. Ik bied voor de PowerBoost je website Challenge daarom GEEN 'niet goed, geld terug' garantie. Wanneer je denkt dat het niet voor jou is of dat je er niet mee aan de slag gaat kun je dus beter niet meedoen.

Hoe kan ik afrekenen?

Wanneer je hieronder op de knop "Plaats de PowerBoost je Website Challenge in mijn winkelmand" klikt, dan kom je direct op de afrekenpagina van deze online training uit. Vervolgens kun je betalen met iDEAL, Bancontact en PayPal.
Wil je betalen met creditcard? Via PayPal is het mogelijk om af te rekenen met een creditcard.