Het eerste bericht op Webtalis.nl

Webtalis

Webtalis.nl is af en staat vanaf heden online. Met af bedoel ik eigenlijk, goed genoeg om online te mogen staan. Naar mijn mening kan een website nooit af zijn, er is altijd werk aan de winkel.

Je moet teksten blijven schrijven, je website promoten, meegaan met de tijd door bijvoorbeeld social media in je website te verwerken en ga zo maar door.

Het volgende kun je allemaal op deze website verwachten.

Mijn doel met deze website

Ik wil alle webmasters, maar ook mensen zonder website, graag helpen door zoveel mogelijk informatie te delen die je direct kunt toepassen op je eigen website.

Op deze website zal ik regelmatig artikelen plaatsen voor iedereen die een website heeft en wilt blijven doorgroeien. De artikelen hebben o.a. te maken met WordPress, websites in het algemeen en de ontwikkelingen op internet, ook zal ik verscheidene tutorials plaatsen om je het leven wat makkelijker te maken.

Heb je nog geen website of ben je niet tevreden, vraag gerust om mijn hulp!

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen! Heb je nog geen website, ben je niet tevreden over je website of lukt het je niet om iets aan te passen op de website?

Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op deze website zodat we kunnen bespreken wat ik voor je kan doen, of ik het mogelijk acht en wat de kosten zijn.

Ga je ook WordPress plugins en/of themes maken?

Iedereen die druk bezig is met WordPress en de nodige kennis heeft van html, css en php wilt natuurlijk vroeg of laat ook zijn eigen themes en plugins maken.

Ik heb totaal geen ervaring met het maken van plugins, maar er liggen wel enkele ideeën op de plank die ik een keer wil uitwerken. Als er iets af is laat ik het je direct weten.

Ik ben ook van plan om enkele WordPress themes te maken voor het grote publiek. Hoe de themes eruit gaan zien merk je zodra de tijd daar is.

Laat een reactie achter en stel vragen

Ik hoop dat je veel gaat leren op Webtalis.nl en daarom wil ik jullie vragen om ook reacties achter te laten, je mening te delen en vragen te stellen als je iets niet weet of begrijpt, geen enkele vraag is een domme vraag.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op Webtalis.nl? Meld je dan even aan voor de nieuwsbrief. Als je bent aangemeld zal ik je op de hoogte houden van nieuwe blogberichten, artikelen, tutorials, enzovoorts.
Rechtsboven op deze website staat een aanmeldformulier om je in te schrijven.

Ik zou het ook ontzettend tof vinden als jullie rechts in het menu op de vind ik leuk knop klikken en/of als jullie mij via twitter volgen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Tot slot

Zoals je leest gaat er heel wat gebeuren de komende weken, maanden en jaren. Ik hoop dat jullie wat aan mijn informatie hebben en dat jullie regelmatig terugkeren.

Spreek jullie later,
Maikel van de Weerd

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *