Blog design voor Lief voor je Leif

Ik heb het geluk gehad om de blog Lief voor je Leif te maken voor Willemijn.

De blog staat in het teken van happiness, genieten van kleine dingen, nieuwe uitdagingen en je dromen najagen. Wie wil dat nou niet?

Willemijn had direct super veel ideeën hoe het eruit moest zien en heeft met haar ontwerp de richting bepaald. Ik ben de code ingedoken en heb ervoor gezorgd dat alles precies werd zoals ze het voor ogen had.

Ik heb het thema Sela als basis gebruikt en het volledige design omgetoverd aan de hand van de wensen van Willemijn. Voor de homepage en categoriepagina’s heb ik ook een masonry layout gebouwd (zelfde soort layout als op Pinterest).

Het menu beweegt tijdens het scrollen vanaf een bepaald punt mee naar beneden. Op een smartphone zie je een kleinere versie van het menu en blijven de social media knoppen in beeld.

Verder heb ik nog andere technische dingen uitgevoerd zoals nieuwe widget plekken creëren voor de homepage, social media icons integreren met behulp van FontAwesome, inschrijfformulier voor de nieuwsbrief gemaakt (inclusief koppeling), en nog een aantal dingen meer.

liefvoorjeleif website

Bezoek de website: www.liefvoorjeleif.nl