Top 10 populairste WordPress premium thema’s

Top 10 Premium Thema's

Als je een WordPress-website op wilt zetten, doe je er goed aan om te beginnen met het uitkiezen van een passend thema.

Om je daar een handje bij te helpen, heb ik een overzicht gemaakt van de top 10 populairste WordPress premium thema’s van het moment. Deze thema’s worden het meest verkocht.

#10 Flatsome

Flatsome WordPress Thema
Flatsome is het perfecte thema als je op zoek bent naar een thema voor een winkel of bedrijfswebsite. Volgens de makers zijn alle tools aanwezig om een supersnelle responsive website te bouwen met geweldige user experience. Zonder coderen is dit revolutionaire thema te gebruiken.

Door de Live Page Builder is het makkelijk om alles op te bouwen. Daarnaast is er ook een Live Theme Option paneel aanwezig, waardoor je direct ziet welke thema opties je aanpast en hoe dat eruit komt te zien op de website. Bij Flatsome kun je ook gebruikmaken van demo’s waardoor je heel eenvoudig het gewenste resultaat behaalt.

Klik hier en bekijk het thema Flatsome

#9 uDesign

uDesign WordPress Thema
uDesign is rap op weg om de 50.000 sales te behalen. Het thema wordt omschreven als krachtig en gebruiksvriendelijk. Ideaal aan dit thema is dat je hem kunt gebruiken als je geen ervaring hebt met coderen, maar juist ook als je veel ervaring hebt met coderen. In beide gevallen kun je snel en eenvoudig jouw eigen website opbouwen.

Zoals we in dit artikel wel vaker voorbij zien komen, is het ook bij uDesign mogelijk om gebruik te maken van demo’s die al zijn gecreëerd. Was je bijvoorbeeld van plan om een website op te zetten voor gitaarlessen? Dan kun je alvast die demo selecteren bij de installatie.

Klik hier en bekijk het thema uDesign

#8 Salient

Salient WordPress Thema
Salient is een zeer populair thema te noemen. Het gaat om een multi-purpose thema dat nog steeds met enige regelmaat van updates wordt voorzien. Salient beschikt over 150 bruikbare templates die je eenvoudig kunt gebruiken. Daar bovenop is er ook nog een pagebuilder, waardoor je eenvoudig alles uit het thema kunt halen.

Dat gecombineerd met een geweldig theme options panel zorgt ervoor dat je alles eenvoudig naar wens kunt toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan je logo, de kleuren die je wilt gebruiken, en meer. Bij Salient is er ook ondersteuning voor WooCommerce, waardoor je dit thema dus ook kunt gebruiken als je van plan bent om een webshop op te starten.

Klik hier en bekijk het thema Salient

#7 The7

The7 WordPress Thema

The7 vindt het belangrijk dat gebruikers niet veel tijd kwijt zijn aan het installeren van het thema. Om dat te bereiken kunnen plugins in één klik geïnstalleerd worden en zijn er veel pre-made templates aanwezig, zodat je er nooit lang over hoeft te doen om je website online te krijgen.

Daarnaast zijn er ook een aantal premium plugins die je krijgt bij de aanschaf van The7. Daartoe horen onder meer Visual Composer en de Ultimate Addons. Zo wordt het wel heel eenvoudig om de website op orde te brengen. Ook zijn er meer dan 750 theme opties aanwezig, zodat je altijd kunt bereiken wat je wilt. Wel kan het in het begin even zoeken zijn naar de juiste instellingen. Met ruim 63.000 downloads staat dit thema op de zevende plek in de lijst met populairste premium WordPress thema’s.

Klik hier en bekijk het thema The7

#6 Jupiter

Jupiter WordPress Thema
Net buiten de top 5, maar toch met bijna 65.000 downloads, staat het thema Jupiter. Jupiter wordt omschreven als het snelst en meest aan te passen thema ooit. Met dit thema is het een fluitje van een cent om een template te installeren. Wil je bijvoorbeeld een webshop opzetten? Dan zoek je de juiste template van het thema daarvoor op en hoef je hem zelf alleen nog verder naar eigen wens aan te passen.

Met Jupiter kun je ook nog eens kiezen uit achttien verschillende header styles, zes verschillende hover animaties voor een portfolio en verschillende unieke blog stylen. Door liefhebbers die gebruik maken van dit thema wordt Jupiter dan ook alom geloofd. Vooral het feit dat je de website zo makkelijk op kunt bouwen, maakt hem razend populair.

Klik hier en bekijk het thema Jupiter

#5 BeTheme

BeTheme WordPress Thema
BeTheme heeft zich vooral gericht op een thema creëren waarmee het voor mensen makkelijk wordt om hem ingesteld te krijgen. Zo kun je gewoon op een demo klikken om die demo gelijk geïnstalleerd te krijgen. Zo kun je dus heel snel jouw website online hebben staan, terwijl je hem zelf alleen nog hoeft te finetunen.

Met al meer dan 250 pre-built websites, and still counting, zit er voor iedereen wel wat tussen. Daarnaast is er zowel Muffin Builder 3 als Visual Composer aanwezig. Die zorgen ervoor dat je helemaal geen ervaring met programmeren hoeft te hebben om met BeTheme aan de slag te kunnen. Verder helpen de shortcodes flink mee om de site eenvoudig op te bouwen.

Klik hier en bekijk het thema BeTheme

#4 Bridge

Bridge WordPress Thema
Als je op zoek bent naar een meer creatief thema, dan kom je in deze top 10 ook niet bedrogen uit. Bridge is met bijna 75.000 sales een zeer populair thema. Het allerhandigste aan Bridge is toch wel dat je meer dan 210 prachtige demo’s hebt waar je uit kunt kiezen, zodat je de website niet zelf volledig op hoeft te bouwen.

Mocht je toch het thema naar eigen wens willen opbouwen, dan kun je ook altijd gebruikmaken van de gratis Visual Composer in Bridge. Daarnaast krijg je ook premium plugins als LayerSlider, Slider Revoluton en Timetable Plugin meegeleverd. Mede door de meer dan tweehonderd aanwezige demo’s is er met dit thema voor ieder wat wils.

Klik hier en bekijk het thema Bridge

#3 Enfold

Enfold WordPress Thema
Met meer dan 125.000 downloads tot op heden heeft Enfold het geschopt tot de top drie meest populaire premium WordPress thema’s. Het grote voordeel van dit thema is dat er een layout editor is met live previews. Zo hoef je dus niet iedere keer naar een nieuw scherm of te zien of de aanpassingen naar wens zijn.

Het thema wordt omschreven als de meest gebruiksvriendelijke WordPress thema ooit gemaakt, maar dit mag je natuurlijk zelf beoordelen. Het eenvoudig opzetten in combinatie met de demo’s die al beschikbaar zijn voor onder meer restaurants, portfolio’s en fotografen, maakt het thema geschikt voor veel doelgroepen. En nog altijd wordt er gewerkt aan updates om Enfold nóg beter te maken.

Klik hier en bekijk het thema Enfold

#2 X | The Theme

X The Theme WordPress
Op de tweede plek in de lijst met bestverkochte WordPress-thema’s komen we X | The Theme tegen. Het thema wordt omschreven als een ultimate thema. Niet voor niets werd X al meer dan 150.000 keer gedownload. Ideaal is dat dit thema nog altijd regelmatig van updates wordt voorzien, hoewel dit eigenlijk bij alle thema’s uit deze top tien.

X maakt gebruik van Cornerstone, waardoor je helemaal geen ervaring hoeft te hebben met coderen om met dit thema een leuke WordPress-website op te zetten. Je hoeft slechts de vragen te beantwoorden die je van het thema krijgt om alles goed in te kunnen stellen. Daarnaast zijn er een groot aantal premium plugins inbegrepen bij dit thema én kun je door te kiezen voor demo’s zeer eenvoudig jouw website op orde brengen.

Klik hier en bekijk het thema X | The Theme

#1 Avada

Avada WordPress Thema
Avada is het meest verkochte WordPress-thema van Themeforest op dit moment. Het thema werd al meer dan 300.000 keer aangeschaft en dat is natuurlijk niet zonder reden. Het thema is zo opgebouwd dat je geen kennis van coderen moet hebben om de website netjes op te kunnen zetten.

Avada heeft ervoor gezorgd dat er al wat demo’s klaarstaan. Je kunt ervoor gaan om zelf de sliders, headers en de rest in te delen, maar je kunt ook gaan voor zo’n demo. Zo zijn er demo’s voor sportscholen, kinderdagverblijven, goede doelen, gezondheid, technologie, bruiloften, webwinkels en nog veel meer aanwezig. Zo kun je dus snel en eenvoudig jouw eigen website opbouwen.

Klik hier en bekijk het thema Avada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *