Top 5 gratis WordPress thema’s januari 2017

Iedere maand behandel ik de top 5 Premium WordPress thema’s van de maand, maar niet iedereen vindt het nodig om geld te betalen voor een thema. Daarom kom ik vanaf nu ook iedere maand met een top 5 gratis WordPress thema’s.

Als je ervoor kiest om aan de slag te gaan met een gratis WordPress thema, doe je er goed aan om altijd in de gaten te houden of de maker van het thema wel te vertrouwen is. Daarnaast zijn er van gratis thema’s ook vaak premium versies te vinden. Voor die betaalde versies moet je weliswaar iets betalen, maar dan kun je wel op alle functies rekenen.

Vergeet ook zeker niet om eens de Top 5 Premium WordPress thema’s januari 2017 te bekijken.

Hieronder tref je de top 5 gratis WordPress thema’s van de maand januari aan.

#5 Hueman

Hueman WordPress Thema
Hueman is een thema waarmee eigenlijk vrij veel mogelijk is. Je zou het thema in kunnen zetten voor een blog, voor magazines of gewoon als commerciële website. de makers bieden je met een paar simpele drukken op de knoppen al veel mogelijkheden. Zo kun je zelf aangeven hoe de website ingedeeld moet worden.

Een ander groot voordeel is dat het met Hueman helemaal niet uitmaakt of je de website nou op een smartphone, een tablet of een desktop bekijkt. Het thema past zich moeiteloos aan. Dit thema is daarnaast ook nog eens gratis, al hebben de makers ook een pro-versie gecreëerd.

Klik hier en bekijk het thema Hueman

#4 Shop Isle

Shop Isle WordPress Thema

Als je van plan bent om een webwinkel te beginnen, dan raad ik je altijd aan daar ook goed in te investeren. Mocht je echter klein willen beginnen, kun je er altijd over nadenken om een gratis thema te installeren. Shop Isle is dan een theme waarover je zou kunnen nadenken.

Dit gratis WordPress-thema werkt prima samen met WooCommerce en eigenlijk kun je er best veel kanten mee op. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om gewoon de website van jouw bedrijf te bouwen met dit thema en slechts een paar artikelen aan te bieden in de webshop. Tegelijkertijd kun je het ook groter aanpakken.

Klik hier en bekijk het thema Shop Isle

#3 ColorMag

ColorMag WordPress Thema

Ben jij van plan om een nieuwswebsite of magazine te beginnen, maar wil je het eerst klein aanpakken? Dan is ColorMag een thema om eens goed te bekijken. Het thema is volledig responsive en geeft bezoekers van jouw website in een oogopslag het laatste nieuws of de belangrijkste berichten weer.

De makers hebben dit thema gratis in de WordPress thema-bibliotheek staan, maar er is ook een pro-versie waarvoor je wel moet betalen. Als je ervoor kiest om geld te betalen voor het thema, krijg je net even wat meer mogelijkheden.

Klik hier en bekijk het thema ColorMag

#2 Spacious

Spacious WordPress Thema
De gratis thema-bibliotheek van WordPress beschikt ook over themes waar je veel verschillenden kanten mee op kunt gaan. Een van de thema’s waar je dan op terecht komt, is Spacious. Daarmee heb je een echt multipurpose thema te pakken.

Het thema leent zich prima voor jouw eigen bedrijfswebsites, portfolio, jouw eigen blog en eigenlijk nog zoveel meer. Spacious is daarbij ook nog eens prima te gebruiken als shop, zo heb je dus mogelijkheden genoeg.

Klik hier en bekijk het thema Spacious

#1 Vantage

Vantage WordPress Thema
Het laatste thema in de top vijf van deze maand luistert naar de naam Vantage. Dat thema staat garant voor flexibiliteit en dat heeft vooral te maken met het feit dat Vantage beschikt over een Page Builder.

Een Page Builder zorgt ervoor dat het nog gemakkelijker wordt om jouw pagina’s naar eigen wens in te delen. Ook is er ondersteuning voor MetaSlider om een prachtige slider op jouw website te creëren en is er WooCommerce-ondersteuning. Een thema dat je dus ideaal kan gebruiken voor bijvoorbeeld een bedrijfswebsite of een portfolio.

Klik hier en bekijk het thema Vantage

Meer tips

Ben je er ondanks deze top 5 nog niet helemaal over uit met welk WordPress thema jij aan de slag wilt gaan? Neem dan ook eens een kijkje in de Top 5 Premium WordPress thema’s januari 2017, hier staan ook een aantal prachtige thema’s bij.

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen?

Ontvang het WordPress e-book en wekelijke e-mail updates

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om gratis e-mail updates en het e-book te ontvangen.

Geef een reactie

WordPress Zonder Zorgen

e-mail cursus

Vul hieronder je informatie in en

start direct met de e-mail cursus.

9 must-do WordPress tips ontvangen?

Vul je voornaam en e-mailadres in en klik op "nu downloaden".

Maak je eigen online cursussen

Wil je een online cursus business starten? Leer hoe je dit in 7 stappen kunt doen

Webshop opzetten en meer verdienen

Leer hoe je een webshop opzet of meer kunt verdienen met je huidige webshop