Top 5 Premium WordPress plugins februari 2017

Top 5 Premium Plugins Februari

Nadat de eerste top 5 Premium WordPress plugins met grote tevredenheid werd ontvangen, ben ik voor vandaag op zoek gegaan naar een top 5 Premium WordPress plugins die jouw website net dat beetje extra kunnen geven.

Misschien zie je in deze lijst wel een plugin voor een functie waar je eigenlijk al heel lang naar zocht. Voor deze plugins betaal je dan wel wat geld, maar het is nog altijd goedkoper dan dat je iemand inhuurt om een dergelijke plugin voor je te creëren.

Neem ook zeker eens de tijd om de Top 5 Premium WordPress plugins van januari 2017 te bekijken. Hieronder tref je de top 5 Premium WordPress plugins van de maand februari aan.

#5 Facebook Reviews Pro WordPress Plugin

Facebook Reviews Pro WordPress Plugin

Heb jij voor jouw bedrijf op Facebook een pagina gecreëerd waar je de nodige reviews op hebt mogen ontvangen? Dan is Facebook Rreviews Pro WordPress Plugin een plugin waar je zeker wat mee kunt.

De plugin zorgt er namelijk voor dat je deze reviews nu ook kunt tonen op jouw WordPress-website. Daarbij kun je zelf aangeven welke reviews geplaatst mogen worden. Je kunt aangeven dat ze aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen, bijvoorbeeld alleen reviews met minimaal vier of vijf sterren.

Waar je de reviews vervolgens toont, kun je volledig zelf bepalen. Er zijn namelijk shortcodes beschikbaar die je overal kunt plaatsen waar je maar wilt. De plugin werkt overigens ook in combinatie met de Visual Composer plugin.

Klik hier en bekijk Facebook Reviews Pro WordPress Plugin

#4 Smart Logo Showcase

Smart Logo Showcase
Ben je op zoek naar de ideale plugin om logo’s te kunnen tonen op een website? Dan is de kans aanwezig dat je bij Smart Logo Showcase terechtkomt. In deze plugin kun je een showcase creëren voor de logo’s.

Een groot voordeel is dat deze Premium Plugin is voorzien van dertig prachtige templates waar je al uit kunt kiezen om de logo’s tentoon te stellen. Voor welk ontwerp je kiest, is dus volledig afhankelijk van wat jij mooi vindt en wat op jouw website past.

Zo kun je alle logo’s tonen door gebruik te maken van een grid layout, maar je kunt het ook tonen in en carousel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt verder ook zelf bepalen wat er moet gebeuren als je met je muis over een logo heengaat.

Klik hier en bekijk Smart Logo Showcase

#3 WooCommerce Advanced Product Label

WooCommerce Advanced Product Label
Soms heb je artikelen in jouw webshop staan waarvan je had gehoopt dat ze wat meer zouden opvallen. Hoe je dat zou kunnen bereiken? Nou, bijvoorbeeld door een badge aan de afbeelding te hangen.

Met WooCommerce Advanced Product Label wordt dat plots heel eenvoudig. Welke stijl je kiest als label, mag je volledig zelf bepalen. Ga je voor een vierkantje, een rondje of heel iets anders? Je hebt in totaal de keuze uit 11 ingebouwde vormen.

Onder de afbeelding kun je ook nog een label toevoegen, zodat bepaalde items extra goed opvallen. Zo kun je met een gekleurd hokje aangeven dat iets bijvoorbeeld nieuw is of in de uitverkoop is. Je kunt uiteraard zelf aangeven welke producten wel en niet voorzien moeten worden van een dergelijk label.

Klik hier en bekijk WooCommerce Advanced Product Label

#2 Clever Mega Menu for Visual Composer

Clever Mega Menu for Visual Composer
WordPress en zijn thema’s bieden je vaak de mogelijkheid om jouw thema in te delen zoals je wilt, alleen zijn er vaak wel de nodige beperkingen aan. Dat is precies de plek waar Clever Mega Menu in actie kan treden.

Deze plugin zorgt ervoor dat je, door gebruik te maken van de Visual Composer, eenvoudig een mega menu kunt creëren. Dat allemaal zonder dat je verstand hoeft te hebben van codes, want je kunt alles gewoon erin slepen.

De plugin is ook voorzien van een ingebouwd grid-systeem en houdt rekening met smartphones. Zo kun je voortaan jouw menu’s heel eenvoudig vullen met wat jij maar wilt.

Klik hier en bekijk Clever Mega Menu for Visual Composer

#1 Essential Addons for Cornerstone

Essential Addons for Cornerstone
Plugins als Cornerstone zijn uiterst ideaal om binnen no-time jouw website in vorm te krijgen, maar toch missen we bij de plugin nog wel een aantal handige addons. Gelukkig is Codetic aan de slag gegaan met een plugin die de Essential addons toevoegt aan Cornerstone.

Essential Addons zorgt ervoor dat je onder andere post & portfolio carousel, image & logo carousel, testimonials carousel, team members carousel, WooCommerce product carousel en nog veel meer toe kunt voegen aan jouw website.

Zo wordt Cornerstone dus een stuk meer uitgebreid en kun je er nog meer uithalen dan zonder deze plugin al mogelijk is. Sinds kort kun je met de Essential Addons ook een interactieve promo maken met verschillende effecten.

Klik hier en bekijk Essential Addons for Cornerstone

Wil je nog meer handige plugins ontdekken?

Heb je na het lezen van deze top 5 zin om nog meer plugins te ontdekken? Bekijk dan ook eens de edities van de top 5 WordPress plugins van de maand. Daarin schenk ik iedere maand aandacht aan vijf gratis WordPress plugins.

Heb jij één of meerdere plugins uit bovenstaande top 5 geïnstalleerd of ken je nog een hele andere plugin waar je erg tevreden over bent? Laat het hieronder weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *