Top 5 premium WordPress thema’s april 2017

Het opzetten van een WordPress-website begint vaak toch echt bij het uitkiezen van een goed thema. Het kan een flinke klus zijn om een thema te vinden dat echt aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom ga ik iedere maand op zoek naar de top 5 beste premium thema’s van de maand.

In dit artikel kom je dan ook de vijf beste thema’s van de maand april tegen. Deze thema’s zijn niet gratis, maar dat biedt vaak ook voordelen. Zo doen de makers van betaalde thema’s er vaak alles aan om de thema’s ook up-to-date te houden. Dat maakt de kans op zwakke plekken in thema’s kleiner.

Vergeet ook zeker niet om eens de Top 5 premium WordPress thema’s van januari 2017, de Top 5 premium WordPress thema’s van februari 2017 en de Top 5 premium WordPress thema’s van maart 2017 te bekijken. Hieronder tref je de top 5 premium WordPress thema’s van de maand april aan.

#5 Hotel

Hotel Thema
Mocht je al een tijdje op zoek zijn naar een thema voor een bed & breakfast, hotel, hostel, vakantiehuis of iets in die branche, dan kom je deze maand niet verkeerd uit bij de top 5 Premium Thema’s.

Met het thema kun je niet alleen eenvoudig aan de wereld tonen om welke accommodaties het gaat, het thema gaat veel verder dan dat. Zo kun je aanbiedingen, boekingen en reserveringen van klanten beheren in het thema.

Klanten kunnen op jouw website dan ook eenvoudig zien of kamers nog beschikbaar zijn, wat de fijne functionaliteiten zijn en een review achterlaten. Doordat de makers gebruik hebben gemaakt van Visual Composer is het een fluitje van een cent om de website zo te bouwen als je wilt.

Klik hier en bekijk het thema Hotel

#4 Depot

Depot Thema
Het tweede thema dat ik in dit artikel behandel is Depot. Het thema is ideaal te gebruiken als je een simpele website wilt opzetten. Met het thema heb je de keuze uit maar liefst twaalf verschillende homepages.

Eigenlijk zijn er twee hoofdrichtingen waar je met dit thema naartoe kunt. Zo kun je er ten eerste voor kiezen om een webshop te bouwen met het thema. In dat geval creëer je een erg minimalistische website, waar je bijvoorbeeld meubels in kunt verkopen. Ten tweede kun je hem ideaal gebruiken voor een portfolio zonder dat het thema al te veel poespas heeft.

Klik hier en bekijk het thema Depot

#3 MyHome

MyHome Thema
Ben je vaak bezig met onroerend goed en wordt het tijd dat jouw klanten voortaan in één oogopslag zien wat je te bieden hebt? Dan is het thema MyHome een ideale uitkomst.

Klanten kunnen bij dit thema precies invullen waar ze naar op zoek zijn en het systeem bekijkt vervolgens of er iets in de database zit wat aan de verwachtingen voldoet. Om de website goed in te kunnen delen, maakt MyHome gebruik van het handige Visual Composer. Wat betreft de header en de footer heb je ook veel keuze.

Klik hier en bekijk het thema MyHome

#2 OneMax

OneMax Thema
Uiteraard kan een multi-purpose thema in dit artikel ook niet ontbreken. De kans is tenslotte aanwezig dat je niet op zoek bent naar een thema voor huizen of een webwinkel, in dat geval is OneMax mogelijk iets voor jou. Met het thema kun je alle kanten op.

Ideaal aan het thema is dat de makers al een aantal demo’s hebben gecreëerd. Daardoor kun je door middel van één klik aan de slag met een opmaak dat al aan jouw verwachtingen voldoet. Zo is onder meer een portfolio-layout al aanwezig.

Klik hier en bekijk het thema OneMax

#1 Stack

Stack Thema
Net als OneMax is ook Stack een multipurpose WordPress-thema te noemen. Je kunt er alle kanten mee op: Of je nu een thema zoekt voor een startup of gewoon een thema om jouw portfolio mee tentoon te kunnen stellen. Bij Stack kun je terecht.

Waar steeds meer thema’s gebruik maken van Visual Composer, heeft Stack het anders aangepakt. Je kunt gebruik maken van Visual Composer of Stacks eigen Variant Page Builder waarin al meer dan 270 blokken klaar zijn om aan een website toe te voegen. Zo kun je dus eenvoudig zelf bepalen hoe jouw website eruit gaat zien en hoe je hem indeelt.

Klik hier en bekijk het thema Stack

Meer tips

Heb je ondanks bovenstaande tips toch nog niet het thema gevonden dat je echt zocht, dan kun je ook even mijn top 5-artikelen van andere maanden bekijken. De Top 5 premium WordPress thema’s van januari 2017, de Top 5 premium WordPress thema’s van februari 2017 en de Top 5 premium WordPress thema’s van maart 2017.

Draaide jouw website eerst op een ander thema, maar wil je nu toch graag over op een nieuw thema? Kijk dan ook even naar ‘WordPress thema wisselen? Hier moet je op letten‘.

Geef een reactie