Top 5 premium WordPress thema’s augustus 2017

Top 5 Premium WordPress Thema's

Als je even op internet rondkijkt, kom je er al gauw achter dat er enorm veel thema’s voor WordPress beschikbaar zijn. Er zijn al aardig wat gratis thema’s beschikbaar, maar ook premium thema’s zijn er in overvloed. Voor deze maand ben ik op zoek gegaan naar de top 5 premium WordPress thema’s van augustus 2017.

Deze maand is er weer voor ieder wat wils terug te vinden in de top 5. Zo kwam ik onder meer een thema tegen dat je zeer eenvoudig kunt gebruiken als je met een webshop aan de slag gaat en ook kwam ik een handig thema tegen voor als je plannen hebt om met een nieuwswebsite aan de slag te gaan.

#5 Zox News

Zox News WordPress Thema
Een thema dat je ideaal kunt gebruiken voor een nieuwswebsite heb ik de laatste maanden niet heel vaak behandeld in de top 5’s met premium WordPress thema’s. Deze maand kwam ik echter het thema Zox News tegen.

Het thema is ideaal geschikt voor het plaatsen van de laatste nieuwsberichten. Ook kun je, als je daar behoefte aan hebt, ervoor kiezen om WooCommerce te integreren. Op die manier kun je ook direct je eigen artikelen verkopen.

Klik hier en bekijk het thema Zox News

#4 Alecta

Alecta WordPress Thema
Ben je als freelancer of agency aan de slag gegaan en wil je nu graag jouw portfolio tonen? Dan kan dat met Alecta. De makers van het thema pakken alles net even anders aan dan je bij de meeste websites gewend bent en dat zie je direct terug in de unieke homepages.

Bij installatie heb je al direct de keuze uit één van de twaalf al gemaakt homepages, of je gaat natuurlijk zelf aan de slag met het maken van een startpagina. Ideaal is dat je gewoon met Drag-and-drop aan de slag kunt door de aanwezigheid van de Visual Composer.

Klik hier en bekijk het thema Alecta

#3 Kreativa

Kreative WordPress Thema
Een thema die je kunt gebruiken om jouw foto’s onder de aandacht te brengen, dat is wat Kreativa je biedt. Het thema is ideaal geschikt om een moderne en nette fotografie website op te bouwen.

Om foto’s extra onder de aandacht te kunnen brengen, beschikt het thema over een mooie lightbox waardoor jouw foto’s net wat meer in de schijnwerpers komen. Ook is onder meer Revolution Slider aanwezig om een slider op de website te kunnen plaatsen.

Klik hier en bekijk het thema Kreativa

#2 Vitrine

Vitrine WordPress Thema
Nog een thema dat geschikt is voor Woocommerce, is Vitrine. Het thema groeide afgelopen maand uit tot een bestseller en dat was natuurlijk niet zonder reden.

Met Vitrine kun je ervoor kiezen om de website zelf eenvoudig op te bouwen, of te gaan voor één van de twintig unieke demo’s. Ook zijn er nog eens vijftig extra pagina designs beschikbaar. Het thema is daarnaast ook nog eens voorzien van wat hippe functies wat het uiterlijk van jouw website alleen maar ten goede komt.

Klik hier en bekijk het thema Vitrine

#1 Negan

Negan WordPress Thema
Negan is een WordPress Thema die je ideaal kunt gebruiken als je van plan bent om een minimalistische website te bouwen. Er zijn al liefst vijftien demo’s beschikbaar, waardoor je ook niet veel moeite hoeft te doen om de website naar eigen wens in te vullen.

Door de verschillende demo’s kun je de website ook eenvoudig geschikt maken voor de branche waarin jij opereert. Zo kun je het thema voor bijvoorbeeld meubels en kleding gebruiken, maar ook heel andere producten.

Klik hier en bekijk het thema Negan

Meer thema’s van de maand

In de afgelopen maanden ben ik al veel WordPress thema’s tegengekomen. Hieronder vind je de Top 5 premium WordPress thema’s van eerdere maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *