Top 5 premium WordPress thema’s februari 2017

Top 5 Premium Thema's Februari

Voordat je begint met het opzetten van een WordPress-website, ben je vaak eerst bezig met het zoeken naar een WordPress Thema. Een goed thema is tenslotte de basis van jouw website.

Uit ervaring weet ik dat het niet altijd even makkelijk is om een thema te vinden die echt aan jouw verwachtingen voldoet. Ik ben op zoek gegaan naar de top 5 premium WordPress thema’s die je in februari zeker gezien moet hebben.

Deze WordPress thema’s zijn niet gratis, maar dat levert ook een aantal voordelen op. Je bent er dan namelijk wel zeker van dat je een vrij nieuw en uniek thema hebt, dat je niet bij alle WordPress-site voorbij ziet komen. Ook zijn de makers vaak nog lang niet klaar met de ontwikkeling van de thema’s, waardoor je updates kunt blijven verwachten.

Vergeet ook zeker niet om eens de Top 5 premium WordPress thema’s van januari 2017 te bekijken. Hieronder tref je de top 5 premium WordPress thema’s van de maand februari aan.

#5 EmallShop

EmallShop
Het eerste thema dat ik deze maand behandel in de top 5 premium WordPress thema’s van februari 2017, is EmallShop. Dit thema is op de markt gebracht om mensen een handje te helpen met het opzetten van een webshop in WordPress. Het thema is dus volledig compatibel met WooCommerce.

Om jouw pagina’s goed op te kunnen maken, hebben de makers van EmallShop gebruik gemaakt van een Visual Composer. Daarnaast zijn er ook de nodige alvast gemaakte designs, waardoor je heel snel en eenvoudig kunt kiezen voor een beautywinkel, sportwinkel of elektronicawinkel.

De categorie- en productpagina’s zijn ook goed te customizen. Hoe jouw website eruit gaat zien, bepaal je dus zelf. Met EmallShop word je in ieder geval al een heel eind de goede richting in geholpen.

Klik hier en bekijk het thema EmallShop

#4 Fildisi

Fildisi
Een thema waar mijn oog deze maand ook op viel, is Fildisi. Dit thema is volledig responsive en voor meerdere doeleinden te gebruiken. Een van de functionaliteiten die je eenvoudig kunt bereiken met dit thema, is een één-pagina-scrolling-functionaliteit.

Als je dat wilt, kun je alle belangrijke informatie op één pagina plaatsen, waar de gebruikers vervolgens vlekkeloos doorheen kunnen scrollen om alles over jou te weten te komen. Dit thema is verder ook prima geschikt om een portfolio mee te creëren.

Dit thema biedt tevens ondersteuning voor bbPress forum plugin en WooCommerce. Je kunt hierdoor dus allerlei verschillende kanten op met dit thema.

Klik hier en bekijk het thema Fildisi

#3 Maple

Maple
Als je op zoek bent naar een minimalistisch thema, dan kom je deze maand niet bedrogen uit in dit artikel. Maple is een nieuwe minimalistisch WordPres thema dat over een strak design beschikt met een groot aantal toffe features.

Als je een bedrijf hebt en daarvoor graag een website ontwikkelt, dan zou Maple met zijn zwart wit design zeker niet verkeerd staan. Het thema zou echter ook prima van pas komen als je bijvoorbeeld jouw portfolio wilt tonen. Het thema valt door de kleurkeuze niet heel erg op, waardoor eigen werk er echt uit zou springen in een dergelijk theme.

Bij Maple mag je overigens zelf kiezen of je gebruik wilt maken van onepage of multipage. Ook is er een Visual Page Builder ingebouwd.

Klik hier en bekijk het thema Maple

#2 Sober

Sober
EmallShop is niet het enige thema in dit artikel dat gemaakt is om een webshop mee te ontwikkelen, Sober is dat ook. Dit unieke e-commerce thema is gebouwd met Bootstrap en werkt samen met Visual Composer om eenvoudig pagina’s op orde te krijgen.

Wat je te koop aanbiedt op jouw WordPress-website met dit thema, mag je natuurlijk zelf bepalen. Toch hebben de makers van Sober ook alvast wat ideeën. Zo kan het thema gebruikt worden voor een digitale winkel, boekenwinkel, horlogewinkel of een juwelenwinkel.

Met Sober kun je onder andere rekenen op de nodige plugins en op een slider met verschillende overgangen. De ingebouwde live-search functie is ook heel fijn.

Klik hier en bekijk het thema Sober

#1 The Simple

The Simple
Thema’s van WordPress zijn anno 2017 vaak zo ingewikkeld, dat je zo nu en dan echt gewoon hunkert naar een thema met een eenvoudig design. The Simple kan dat bieden, al heb je ook veel uitgebreidere opties. Dit multi-purpose WordPress-thema heeft meer dan dertig unieke thema’s waardoor je zelf kunt kiezen naar welke jouw voorkeur uitgaat.

The Simple doet zijn naam ook eer aan: Het thema is makkelijk te installeren door slechts drie verschillende stappen te doorlopen met de setup wizard. Thema aanpassingen kun je heel fijn in de live customizer uitvoeren, zodat je real-time ziet wat je aan het wijzigen bent.

Met The Simple kun je ook rekenen op de Visual Composer en Revolution & Layer Slider. Dat laatste zorgt dat je eenvoudig een slider toevoegt aan jouw website. Dus of je nou een businesswebsite wilt maken, een e-commerce website of een website waar je jouw volgers op de hoogte houdt, The Simple weet raad.

Klik hier en bekijk het thema The Simple

Meer tips

Dat was de top vijf van deze maand alweer. Kom je er ondanks deze tips toch nog niet helemaal uit om een thema te kiezen dat echt goed bij jouw website past? Lees dan ook eens artikel: ‘Kies een WordPress thema niet op basis van functionaliteit‘. Daarin geef ik je tips waar je zeker op moet letten bij het kiezen van een thema.

Heb je al een thema en wil je nu van thema wisselen? Kijk dan ook even naar ‘WordPress thema wisselen? Hier moet je op letten‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *