Top 5 Premium WordPress thema’s januari 2017

Top 5 WordPress Thema's Januari

Een goed WordPress Thema is natuurlijk de basis van jouw WordPress-website.

Toch kan het een flinke klus zijn om een thema te vinden dat echt bij jouw website past. Daarom kom ik vanaf nu iedere maand met een top 5 premium WordPress thema’s van de afgelopen maand.

Voor deze WordPress thema’s betaal je wel geld, maar dan ben je er ook zeker van dat je een vrij nieuw thema hebt die nog niet door iedereen wordt gebruikt. In de meeste gevallen wordt er ook nog druk aan de thema’s gewerkt om ze nóg beter te krijgen.

Vergeet ook zeker niet om eens de Top 10 premium WordPress thema’s van 2016 te bekijken.

Hieronder tref je de top 5 premium WordPress thema’s van de maand januari aan.

#5 Carrie

Carrie WordPress Thema

Ben je op zoek naar een WordPress-thema voor een persoonlijke site of een magazine? Dan is Carrie écht een thema dat je bekeken moet hebben. Met Carrie kun je jouw site voorzien van een stijlvol, elegant en krachtig WordPress-theme waarmee je veel kanten op kunt. Het thema is perfect voor bijvoorbeeld een persoonlijke blog.

Met het thema kun je wat betreft de stijl van de layout echt doen wat je zelf wilt. Ook kun je kiezen uit een zeer groot aantal kleuren. Wat Carrie ook belooft, is dat je niet bang hoeft te zijn dat je website langzaam wordt door het thema.

Daarnaast kan alles in één klik geïnstalleerd worden. En dat voor nog geen 20 dollar, omdat er momenteel een introductieprijs loopt.

Klik hier en bekijk het thema Carrie

#4 Kleanity

Kleanity WordPress Thema

Hoeft jouw WordPress Thema niet over al te veel poespas te beschikken? Dan is Kleanity een thema om naar te kijken. Het minimalistische thema heeft een eigen page builder, waardoor je jouw pagina’s zeer eenvoudig op orde hebt, maar staat verder vooral bekend om zijn simpelheid.

Je kunt overigens wel volledig zelf bepalen hoe jouw header er met Kleanity uit moet komen te zien. Zo heb je de keuze uit negentien verschillende stijlen. Ook is het thema uiteraard volledig responsive en zitten er al de nodige layouts ingebouwd waar je uit kunt kiezen. Een dergelijk thema is ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld een portfolio.

Klik hier en bekijk het thema Kleanity

#3 Themo

Themo WordPress Thema

Moet jouw site echt opvallen tussen alle andere sites op het internet, dan kom je waarschijnlijk uit bij een thema als Themo. Niet voor niets luidt de slogan van dit thema: ‘Creanimate Everything’.

Themo heeft zijn bekendheid grotendeels gekregen doordat het over een Parallax Composer beschikt. Die innovatieve tool is te gebruiken om de nodige animaties te creëren. Zo kun je er onder andere voor zorgen dat jouw logo op jouw website gedraaid wordt als mensen scrollen. Met dergelijke animaties kan het niet anders dan dat jouw website opvalt.

Daarnaast is het eenvoudig mogelijk om jouw thema de nodige kleurtjes en styling mee te geven. Het is dan ook duidelijk dat dit thema echt voor van alles te gebruiken is.

Klik hier en bekijk het thema Themo

#2 Revo

Revo WordPress Thema

Ben je van plan om een webshop te beginnen op jouw WordPress-website of had je al een webshop, maar ben je niet tevreden over het thema, dan kun je in beide gevallen denken aan Revo. Revo is een fris shopthema met veel mogelijkheden.

Zo heb je de keuze uit vijf homepage en footer layouts, zodat er voor ieder wat wils is. Ook kun je rekenen op een zeer soepel installatieproces en is WooCommerce geïntegreerd. Tevens werkt het thema perfect op smartphones, mede omdat je een aparte mobiele layout kunt instellen.

Klik hier en bekijk het thema Revo

#1 The Ark

The Ark WordPress Thema

The Ark is zonder twijfel het meest uitgebreide thema dat je deze maand in deze top vijf treft. Het thema beschikt over meer dan 300 demo pagina’s, waardoor je binnen no-time een pagina hebt gevonden die jij graag wilt gebruiken. Vanaf dat moment is het plug & play. Ook kun je met The Ark eenvoudig ingebouwde sectie-blokjes toevoegen.

Om niet in het thema The Ark te verzuipen, hebben de makers er voor gezorgd dat er uitgebreide documentatie is om het thema goed in te stellen. Daarnaast is er ook een YouTube-kanaal waar je video’s treft over hoe het thema ingesteld moet worden. The Ark is dan ook een multipurpose thema om u tegen te zeggen.

Klik hier en bekijk het thema The Ark

Meer tips

Dat was de top vijf van deze maand alweer. Kom je er ondanks deze tips toch nog niet helemaal uit om een thema te kiezen dat echt goed bij jouw website past? Lees dan ook eens artikel: ‘Kies een WordPress thema niet op basis van functionaliteit‘. Daarin geef ik je tips waar je zeker op moet letten bij het kiezen van een thema.

Heb je al een thema en wil je nu van thema wisselen? Kijk dan ook even naar ‘WordPress thema wisselen? Hier moet je op letten‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *