Top 5 premium WordPress thema’s juli 2017

Top 5 Premium WordPress Thema's juli

Iedere maand worden er honderden nieuwe thema’s gemaakt voor WordPress, maar welke thema’s maakten nou de meeste indruk? Voor dit artikel ben ik op zoek gegaan naar de top 5 premium WordPress thema’s van juli 2017.

Deze maand ben ik uitgekomen op een aantal thema’s die verschillende doelgroepen kan aanspreken. Zo is er onder meer een nieuwsthema in deze top 5 opgenomen, maar ben ik ook breder gaan kijken voor multi-purpose thema’s. Hieronder het resultaat. Let wel: Voor al deze thema’s moet wel betaald worden, maar dan kun je de komende tijd ook blijven rekenen op updates.

#5 Smart

Smart WordPress Thema
Multi-purpose WordPress thema’s zijn altijd handig, omdat daar een breed publiek mee aan de slag kan. Smart is zo’n multi-purpose WordPress-thema dat voor veel doeleinden geschikt is. Daarbij kun je zelf jouw website opbouwen door de drag & drop website builder, of juist kiezen voor één van de vele demo’s die al gemaakt zijn.

Smart heeft daarnaast ook veel keus uit headers, navigatie-layouts en de mogelijkheid tot megamenu’s. Daarnaast zijn plugins als Visual Composer en Slider Revolution, ter waarde van 59 dollar, inbegrepen.

Klik hier en bekijk het thema Smart

#4 Higher Place

Higher Place WordPress Thema
Liefhebbers die graag aan de slag gaan met een eigen nieuwswebsite of blogwebsite, kunnen zeker eens kijken naar het thema Higher Place. Het thema is makkelijk te gebruiken en te installeren, ook voor beginners en wordt gezien als een veelzijdig thema.

Ideaal is dat voor de nodige onderwerpen al een eigen demo is ontwikkeld. Zo zijn er al meer dan veertig demo’s ontwikkeld voor onder meer een blog of nieuwssite over eten, mode, zomervakantie, reizen en lifestyle. Een thema waar een grote doelgroep bij terecht kan.

Klik hier en bekijk het thema Higher Place

#3 Creative Portfolio SOHO Pro

SOHO Pro
Ook de creatievelingen onder ons worden deze maand niet overgeslagen in de top 5 Premium WordPress thema’s. Zo kwam ik deze maand onder meer SOHO tegen, een thema dat uitstekend te gebruiken is voor een professioneel portfolio.

De makers van SOHO zijn aan de slag gegaan met een portfolio waarmee je jouw werk écht kunt laten opvallen. Het resultaat is een thema met tien verschillende portfolio styles, waarbij je zeker weet dat er ook voor jou wat tussen zit. Zo kun je onder meer kiezen uit licht en donker.

Klik hier en bekijk het thema Creative Portfolio SOHO Pro

#2 Pear

Pear WordPress Thema
Als je echt op zoek bent naar een multi-purpose thema, dan word je in de top 5 van deze maand niet teleurgesteld. Pear is een thema dat je in veel situaties kunt gebruiken. Er zijn tenslotte al 25 pages ontwikkeld voor categorieën als DJ, sport, mobiele app en trouwerij.

Andere pluspunten zijn dat het thema fully customizable is en dat er al een aantal premium plugins aanwezig zijn. Zo kun je onder meer rekenen op Visual Composer, Slider Revolution, Easy Social Share Buttons en Go Pricing. Een ideaal thema dus voor meerdere doeleinden.

Klik hier en bekijk het thema Pear

#1 Jannah

Jannah WordPress Thema
Jannah was afgelopen maand de absolute topseller en dat is ook zo gek niet. Het thema is perfect te gebruiken voor een nieuwswebsite of een blogwebsite. Het thema is al voorzien van een aantal pre-made demo’s, waardoor je ook binnen no time aan de slag kunt met het thema. Of je nou een tech-website hebt of een video-website.

Met Jannah is het ook mogelijk om bezoekers te vragen of Notifications aangezet mogen worden. Vanaf dat moment krijgen ze een melding als er een breaking nieuwsbericht is geplaatst op jouw website. Ook heb je enorm veel keus uit headers en footers en is er een page builder aanwezig.

Klik hier en bekijk het thema Jannah

Meer tips

Stond hierboven geen thema waar je wat mee kunt, dan kun je ook altijd even een blik werpen op vorige edities van de Top 5 premium WordPress thema’s. Hieronder vind je een overzicht van de artikelen uit de vorige maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *