Top 5 premium WordPress thema’s juni 2017

In de afgelopen maand hebben ontwikkelaars weer genoeg WordPress thema’s gemaakt. Iedere website heeft natuurlijk een geschikt thema nodig en ik ben deze week dan ook weer op zoek gegaan naar de top 5 premium WordPress thema’s van deze maand.

Voor dit artikel ga ik iedere maand op zoek naar voor ieder wat wils. Zo kun je dus onder meer multipurpose thema’s tegen komen, die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. Voor al deze thema’s wordt, zoals premium al zegt, wel wat geld gevraagd.

#5 Choros

Choros WordPress Thema
Choros is een thema waar je veel kanten mee op kunt. Dit multipurpose thema kun je gebruiken voor een blog, een online shop, een website voor je bedrijf of gewoon als portfolio-website. Het thema wordt geleverd met de nodige demopagina’s en dat zorgt ervoor dat je de website binnen no time online kunt hebben staan.

Mocht je ervoor kiezen om dit premium thema aan te schaffen, dan kun je ook rekenen op een aantal plugins die je meegeleverd krijgt. Zo kun je direct aan de slag met Visual Composer en Slider Revolution. Mede door die plugins kun je de website zonder codeerkennis op orde brengen.

Klik hier en bekijk het thema Choros

#4 Carbon

Carbon WordPress Thema
Carbon is ook een multipurpose WordPress-thema, alleen is dit thema een stuk minimalistischer te noemen. Ideaal aan het thema, is dat hij al voorzien is van een aantal al opgebouwde pagina’s. Daardoor kun je zeer eenvoudig jouw eigen website opzetten.

Met het thema hoef je ook plugins als Visual Composer en Ultimate Addons niet meer los aan te schaffen. Beide plugins krijg je meegeleverd bij het thema. Ook kun je aan de slag met de animaties met het meegeleverd Revolution Slider.

Klik hier en bekijk het thema Carbon

#3 Alder

Alder WordPress Thema
Alder is een thema in een geheel andere stijl dan we hierboven gewend zijn. Het WordPress-thema heeft een elegant uiterlijk en is ideaal geschikt om te gebruiken voor een webshop.

Ben je van plan om kleding te verkopen of sieraden? Dan kun je zeker terecht bij dit thema. Ook als je je meer wilt richten op het verkopen van meubels en dergelijke, kun je eens nadenken over dit thema. Het neemt in ieder geval zijn eigen feeling mee.

Klik hier en bekijk het thema Alder

#2 Wizestore

Wizestore WordPress Thema
Naast Alder kun je ook bij Wizestore terecht voor jouw eigen webwinkel. Dit thema is vooral bedoeld voor mensen die met fashion bezig zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan het verkopen van kleding, dat je in dit thema lekker opvallend aan kunt prijzen.

Daarnaast beschikt het thema over een aantal functies waardoor hij weer net wat aantrekkelijker wordt. Alhoewel je de keuze hebt uit veel verschillende stijlen, is één ding zeker: Met dit thema vallen jouw webshop en jouw producten op. Zo weten de sliders en de producten zonder moeite je aandacht te trekken.

Klik hier en bekijk het thema Wizestore

#1 Arden

Arden WordPress Thema
Arden is juist weer een thema waar je van alles mee kunt. Of je nu een website zoekt voor jouw portfolio of jouw bedrijf, of aan de slag wilt met een webshop of blog. Met Arden kun je het door zijn vele functies eenvoudig bereiken.

Deze bestseller heeft al meer dan dertig homepages klaarstaan waar je nu al mee aan de slag kunt. Daarnaast zijn er ook al meer dan 100 pre-made pages. Tot slot beloven de makers ook dat er nog vele updates volgen, met onder meer nieuwe homepages en features.

Klik hier en bekijk het thema Arden

Meer tips

Heb je niet het thema gevonden dat echt goed bij jouw website past? Niet getreurd. De afgelopen maanden heb ik ook een top 5 opgesteld met de beste thema’s van die maand. Bekijk ook eens die lijstjes om te zien of er een passend thema voor jou is.

Geef een reactie