Top 5 premium WordPress thema’s september 2017

Top 5 premium WordPress thema's van de maand september

Door alle thema’s die elke maand weer verschijnen, kan het heel goed zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Door elke maand een lijstje te maken met de top 5 premium WordPress thema’s, probeer ik je alleen de parels te laten zien.

Ik ben deze maand weer voor je op zoek gegaan en er is eigenlijk voor ieder wat wils te vinden in deze top 5. Zo staat op plek nummer 5 een schitterend thema voor creatievelingen, maar kun je ook thema’s voor een nieuwswebsite vinden en een echt alleskunner thema.

#5 SKIN

Skin, WordPress thema

Skin is een uitstekend thema voor echte creatievelingen die van gradiënt kleurstijlen houden en een blog willen beginnen. Je kunt een van de vooraf ingestelde kleuren kiezen of zelf je eigen gradiënt stijl maken.

Verder beschik je met dit thema ook over een schitterende cirkel post slider, kun je tekst selecteren om te tweeten of te delen op Facebook en heb je keuze uit ontzettend veel lettertypes. Tevens is het ook geen probleem om pop-ups te maken en kun je vanaf de volgende update ook een WooCommerce starten met dit thema.

Klik hier en bekijk het thema Skin

#4 FastShop

FastShop

Indien je een website wilt beginnen zou je zeker eens kunnen kijken naar het WordPress thema FastShop. Dit thema bevat 23 homepage layouts waar je direct uit kunt kiezen en de een is nog mooier dan de ander. Header en footer opties zijn er ook in overvloed.

Het thema is, net als eigenlijk alle thema’s tegenwoordig, natuurlijk responsive, je kunt kiezen uit een ongelimiteerd aantal kleuren en kunt ook gebruik maken van verschillende sliders en pop-ups.

Klik hier en bekijk het thema FastShop

#3 Consultive

Consultive

Het thema Consultive is geschikt voor bedrijven in de financiële en consulting sector. Het is een thema dat bij je online voorkomen kan helpen. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een portfolio te maken, een blog te starten, testimonials te delen en persoonlijke profielpagina’s aan te maken.

Dit thema bevat verder een drag and drop builder, sliders, een 1-klik installatiesysteem, diverse lettertypes en nog een aantal dingen meer. Dat je in het menu een mooie opvallende knop kunt maken om mensen door te sturen naar een offerte pagina is natuurlijk ook ideaal.

Klik hier en bekijk het thema Consultive

#2 Pearl WP

Pearl WP

Pearl WP is een thema dat zich eigenlijk niet op een speciale doelgroep richt, maar eigenlijk gewoon op zo’n beetje iedereen. Het is een thema dat voor van alles en nog wat te gebruiken is. Het is dus een echte multi-purpose thema.

Het zal je dan niet verbazen dat je gebruik kunt maken van de visual composer plugin, sliders, een mega menu, je eigen header kunt bouwen, kunt kiezen uit meer dan 800 Google fonts en natuurlijk ook alle kleuren van de regenboog (en meer dan dat).

Klik hier en bekijk het thema Pearl WP

#1 Bingo

Bingo

Bingo maakt toepasselijk dit lijstje met thema’s vol. Het is wederom een multi-purpose thema, maar dit thema richt zich wel met name op nieuws en magazine websites. Je kunt kiezen uit meer dan 6 homepage layouts en je kunt met 1 klik demo’s inladen.

Het WordPress thema Bingo bevat verder een drag & drop builder, verschillende blokken en layouts die je kunt instellen, een mega menu en het is ook geen enkel probleem om WooCommerce in te schakelen.

Klik hier en bekijk het thema Bingo

Meer tips

Heb je niet het thema gevonden dat echt goed bij jouw website past? Niet getreurd. De afgelopen maanden heb ik ook een top 5 opgesteld met de beste thema’s van de desbetreffende maand. Bekijk daarom gerust ook eens onderstaande lijstjes om te zien of er een passend thema voor jou bij staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *