Top 5 WordPress plugins juli 2017

Top 5 WordPress Plugins Juli

In de zomermaanden stoppen we natuurlijk niet met de top 5 WordPress plugins van de maand.

Vandaag staan er daarom weer 5 gratis WordPress plugins voor je klaar waar je misschien iets aan hebt voor je website.

Ben je benieuwd welke plugins dit zijn? Laten we dan maar snel beginnen.

#5 Easy Responsive Tabs

Easy Responsive Tab

Wil je in een bericht of pagina verschillende tabbladen die ook nog goed responsive zijn? Met de plugin Easy Responsive Tabs kun je dit voor elkaar krijgen.

Zodra je de plugin activeert krijg je een extra icoontje in de WordPress editor te zien. Als je op dit icoontje klikt, kun je de tabbladen instellen.

Je hebt bij deze plugin de mogelijkheid om aan te geven hoe het uitgelijnd moet worden, hoeveel tabbladen je wilt hebben, welke kleuren de tabbladen moeten hebben en dat soort dingen. Eenmaal alles naar wens ingesteld, kun je het invoegen en zal je de shortcodes van de tabbladen zien staan.

Ga naar de plugin Easy Responsive Tabs

#4 Featured Image Column

Featured image column

De plugin Featured Image Column doet een heel simpel iets op het beheerdersgedeelte van je WordPress-website. Je krijgt namelijk een extra kolom met de uitgelichte afbeelding.

Doordat je een extra kolom met de uitgelichte afbeelding te zien krijgt, weet je direct of je dit hebt ingesteld en kun je het bericht waar je naar op zoek bent misschien eenvoudiger herkennen.

De extra kolom met de uitgelichte afbeelding is zichtbaar bij het overzicht van alle berichten, pagina’s en custom post types.

Ga naar de plugin Featured Image Column

#3 Bulk Delete

Bulk delete is een super handige WordPress plugin om berichten, pagina’s, mediabestanden, gebruikers en meta velden in bulk te verwijderen.

Het mooie aan deze plugin is dat je de verwijderacties op verschillende condities en filters kunt baseren.

Zo heb je onder andere de mogelijkheid om berichten te verwijderen gebaseerd op een categorie, maar ook gebaseerd op als een artikel ouder is dan een x aantal dagen.

Ga naar de plugin Bulk Delete

#2 Ultimate FAQ

Ultimate FAQ

Het is in verschillende situaties handig om een FAQ-gedeelte (veelgestelde vragen) op je WordPress-website te plaatsen.

Misschien verkoop je wel een dienst of product en krijg je hier regelmatig vragen over. De vragen die vaak voorkomen kun je dan uitstekend op een FAQ-pagina plaatsen op je website.

Zodra je de plugin activeert krijg je een extra menu-item “FAQs” aan de linkerkant in het beheerdersgedeelte. Hier kun je alle veelgestelde vragen invoeren en met behulp van een shortcode kun je de FAQ in een pagina invoegen.

Ga naar de plugin Ultimate FAQ

#1 Loginizer

Loginizer

Met de plugin Loginizer kun je jezelf beschermen tegen Brute Force Attacks. Wanneer er vanaf een bepaald IP-adres te vaak een foutief wachtwoord of gebruikersnaam is ingevoerd, wordt dit IP-adres geblokkeerd.

Naast de brute force attack bescherming kun je ook zelf IP-adressen op de zwarte lijst zetten of juist op de witte lijst. IP-adressen op de witte lijst kunnen eindeloos proberen in te loggen.

Tot slot heb je ook nog de mogelijkheid om de melding die mensen krijgen bij een foutieve inlogpoging aan te passen of een melding die mensen krijgen als deze op de zwarte lijst terecht zijn gekomen.

Ga naar de plugin Loginizer

Wil je nog meer handige plugins ontdekken?

Heb je na het lezen van deze top 5 zin om nog meer plugins te ontdekken? Bekijk dan ook eens de vorige edities van de top 5 WordPress plugins van de maand.

Heb jij één of meerdere plugins uit bovenstaande top 5 geïnstalleerd of ken je nog een hele andere plugin waar je erg tevreden over bent? Laat het hieronder weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *