WordPress Handleiding

In deze WordPress handleiding van Webtalis kun je leren hoe je zelf een complete WordPress website kunt opbouwen vanaf het nulpunt. Stap voor stap worden de verschillende onderdelen uitgelegd en leer je WordPress steeds beter ontdekken. Lees en bekijk de video’s bij de verschillende artikelen op je gemak om te zien hoe je alles uit WordPress kunt halen.

We beginnen in deze WordPress handleiding met alles wat te maken heeft met het starten van je eigen WordPress website. Nadat we dit gedaan hebben gaan we steeds dieper in op alle verschillende mogelijkheden die WordPress te bieden heeft. We stoppen pas als je volledig met WordPress kunt werken.

WordPress Hulp

In deze WordPress handleiding kun je over allerlei onderdelen van WordPress informatie lezen. Mocht je ergens niet uitkomen of wil je bepaalde werkzaamheden liever uitbesteden, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

WordPress thema’s

Een WordPress thema zorgt voor het uiterlijk van een WordPress-website. Het is dan ook belangrijk om een goed WordPress thema te hebben, zodat jouw website helemaal naar wens is. Hieronder kun je inspiratie op doen voor WordPress thema’s waar je gebruik van zou kunnen maken en ook nog wat andere tips.

WordPress onderhoud

Bij slecht onderhoud loopt je website het risico om in de problemen te raken. Zo kan het zijn dat je geen back-up hebt op het moment dat je hem nodig hebt, je kunt gehackt worden omdat je niet up-to-date blijft en zo kan ik nog wel een aantal dingen noemen. Hieronder kun je daarom meer informatie lezen over onderhoud.

E-mail marketing en Social media

Op elke website wordt wel gebruik gemaakt van social media en je ziet ook steeds meer dat er aan e-mail marketing gedaan wordt. In deze sectie help ik je daarom graag met hoe je inschrijvingen kunt ontvangen op je mailinglijst en hoe je social media op jouw website kunt integreren.

WordPress problemen opgelost

Het kan altijd een keer voorkomen dat je in de problemen komt met jouw website en dat je WordPress helemaal zat bent. Gelukkig is er voor elk probleem altijd wel een oplossing. Hieronder kun je oplossingen doornemen voor diverse WordPress problemen.