Nieuw: Het WordPress Lab!

Bouw met WordPress, connect met echte mensen en krijg professioneel advies op jouw vragen

Je hoeft niet alles alleen te doen. Leer belangrijke vaardigheden om websites sneller te bouwen en verbeteren met bewezen tools en een motiverende community.

Waarschijnlijk ken je het wel. Je begint met de beste bedoelingen om een website te bouwen of uit te breiden om jouw doel te bereiken.

Je hebt zin om aan de slag te gaan en schrijft je in voor een cursus. Je bent klaar om alle informatie tot je te nemen. Maar dan komt de cursus er nooit van. Je bent met andere dingen bezig of neemt een dagje vrij. Voor je het weet ben je twee, drie of zelfs vier dagen verder. Na een maand denk je nog eens van “Oja, ik heb een cursus gekocht die ik nog moet bekijken” en gaat verder met je leven. Het schiet maar niet op met de website, je wil het eigenlijk ook niet helemaal alleen doen en de moed zakt in je schoenen.

Komt dit je bekend voor?

Hier komen community-gedreven cursussen en workshops om de hoek kijken. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen met gelijkgestemden kun je online leren om je vaardigheden als website held te ontwikkelen en je website (bedrijf) te laten groeien. Dit is iets wat je met behulp van AI (kunstmatige intelligentie) niet zal krijgen.

Samen sta je sterker!

Hoi, ik ben Maikel van de Weerd. Wellicht wel de beruchtste online WordPress trainer van Nederland.

Sinds 2008 werk ik fanatiek met WordPress en sinds 2011 actief met Webtalis om kennis over te dragen aan de hand van artikelen en het maken van ebooks en online trainingen.

Als er iets is wat mij altijd is opgevallen is dat mensen het liefst niet helemaal alleen aan de slag willen gaan. Het is veel fijner om dit samen met andere gelijkgestemde te doen.

Ik gun jou dit ook (en nog veel meer dan dat natuurlijk).

Zodoende ben ik Het WordPress Lab gestart. Een community-gedreven platform waar je kunt sparren met gelijkgestemden tijdens je zoektocht naar meer kennis en informatie over WordPress.

Met het WordPress Lab Membership krijg je de middelen, vaardigheden en motivatie die je nodig hebt om door te groeien

Het maakt niet uit of je een website voor jezelf maakt of voor een klant. Een website maken is super leuk. Het maakt dan ook niet uit of het de eerste website is die je maakt of je tiende website. Iedere website is anders en je kunt er altijd goed je creativiteit in kwijt.

Na het maken van een website komt er echter nog veel meer bij kijken. Wat dacht je van een website onderhouden, de website sneller maken, nieuwe bruikbare functionaliteiten toevoegen of hele andere dingen?

Een website staat nooit stil.

Dit kan juist ook de uitdaging zijn. Er is zoveel te leren in het continu veranderde landschap dat WordPress heet. Wat je dit jaar leert kan volgend jaar weer verouderd zijn. Het kan eenzaam zijn als je hier continu alleen achteraan moet om alles weer onder de knie te krijgen.

Dit is waar de community ‘Het WordPress Lab’ in beeld komt. Dit is een community waar je gelijkgestemden kunt vinden. Denk onder andere aan ondernemers die starten met het bouwen van website, virtual assistents en professionele website bouwers die nog meer willen leren. Voor iedereen is plaatst.

Voordeel 1

Niet alleen, wel samen

Het website landschap kan eenzaam zijn. Doe het samen met andere mensen die websites willen bouwen en verbeteren en je gemotiveerd blijven houden als je het even niet meer ziet zitten. Vragen kunnen we het best met zijn allen oplossen.

Voordeel 2

Versnel je groei

Met een online community-gedreven platform leer je sneller doordat je ook met andere experts en gelijkgestemden in contact bent. De cursussen en workshops zijn ook gemaakt om jou op een snelle manier meer vaardigheden te leren.

Voordeel 3

Groei je netwerk

Maak contact met slimme mensen die jou volledig begrijpen en bouw een leuke connectie op. Er is niets mooiers dan een vriendschap opbouwen omdat je met hetzelfde bezig bent. Samenwerkingen kunnen ook zomaar ontstaan.

Members van Het WordPress Lab krijgen exclusief toegang tot ALLE Webtalis WordPress cursussen, workshops en ebooks

Alle cursussen, workshops en ebooks die ik maak, zijn voor alle leden van het WordPress lab beschikbaar om op ieder moment te bekijken. Nieuwe cursussen en workshops komen altijd als eerst beschikbaar in het WordPress lab, dit is voordat het individueel verkocht zal worden.

Op dit moment zijn de volgende cursussen, workshops en ebooks beschikbaar. Het worden er de komende maanden alleen maar meer en meer.

Elementor cursus
PowerBoost je website challenge
WordPress onderhoud training
WordPress Snelheid Optimalisatie training
WordPress blok editor training
Google helpful content handboek
WordPress affiliatesysteem opzetten
WordPress kassakoopjes instellen in WooCommerce
Toekomstige updates

Dit krijg je nog meer als member van Het WordPress Lab

Member van Het WordPress Lab worden

Het WordPress Lab Mockup

Halfjaarlijks membership

€26,67 per maand. €0,88 per dag
160
Per 6 maanden
  • Professionele WordPress hulp bij jouw vragen
  • Community met gelijkgestemden
  • Toegang tot ALLE cursussen en workshops
  • WordPress workshop video's (exclusief voor het lab)

Jaarlijks membership

€22,50 per maand. €0,74 per dag
320
270
Per jaar
  • €50 korting per jaar
  • Professionele WordPress hulp bij jouw vragen
  • Community met gelijkgestemden
  • Toegang tot ALLE cursussen en workshops
  • WordPress workshop video's (exclusief voor het lab)
Beste deal

Veelgestelde vragen

Nee, je kunt de cursussen en workshops niet downloaden. Je kunt alle cursussen en workshops bekijken zolang je een betaalde member bent van het WordPress Lab. Wanneer je jouw membership stopzet zal de toegang tot de cursussen, workshops en community aflopen op de einddatum van je abonnement.

Heb je voorheen een individuele cursus gekocht? Je blijft toegang houden via de Academy.

Er is een halfjaar- en jaar-membership.

Kies je voor een halfjaarlijks membership, dan is het iedere 6 maanden opzegbaar. Kies je voor een jaarlijks membership, dan is het jaarlijks opzegbaar.

Je kunt jouw membership stopzetten in je Academy account of je kunt een mail sturen naar info@webtalis.nl. Je hoeft geen reden op te geven. Opzeggen via het membershipplatform is op dit moment helaas nog niet mogelijk.

Er zijn geen refunds op een membership van Het WordPress Lab en het is ook niet overdraagbaar. De membership zal ook niet gepauzeerd worden, dus je hebt sowieso toegang zolang je membership loopt na de aanschaf. Wees er zeker van dat je jezelf wil aansluiten bij Het WordPress Lab voordat je het aanschaft.

Je hebt toegang zolang je member blijft van Het WordPress Lab. Afhankelijk van je abonnementstype kun je jouw membership ieder halfjaar of jaar opzeggen.

Jazeker, nieuwe cursussen en workshops zullen toegevoegd worden aan Het WordPress Lab. Sterker nog, het zal hier altijd als eerst verschijnen, nog voordat je het eventueel individueel kunt kopen. Maandelijks zullen er nieuwe video's beschikbaar komen. Wat voor video's dit zijn hangt deels af van de community, want iedereen heeft natuurlijk inspraak. Ik maak het tenslotte voor jullie.

De grootste waarde van het WordPress lab is dat het op een community-gedreven platform draait. Je kunt hierdoor heel eenvoudig je vragen stellen en connecten met gelijkgestemden. Je hoeft niet alles meer alleen te doen. Samen helpen we elkaar door de frustrerende momenten heen die soms bij het bouwen, verbeteren en onderhouden van een website komt kijken.

Je krijgt verder ook toegang tot exclusieve workshops die niet los verkrijgbaar zullen zijn.

Ja, natuurlijk blijf je toegang houden tot je aangeschafte cursussen.  Dit is allemaal nog toegankelijk via de Webtalis Academy zoals je gewend bent.

Het WordPress Lab zal op een ander platform draaien.

Het gaat om een halfjaarlijkse membership van €160,- per 6 maanden of om een jaarlijkse membership van €270 per jaar (50 euro korting).  

Als je dit niet bereid bent te investeren in jezelf om bij een leuke WordPress community met gelijkgestemden te komen, vragen te kunnen stellen en toegang tot alle Webtalis WordPress cursussen te krijgen, dan weet ik eigenlijk ook niet meer wat ik eraan kan veranderen. Ik wens je dan natuurlijk wel heel veel succes met je website.

Ik zal geen extra geld aan je vragen los van de kosten van het membership.

Wel moet je natuurlijk beseffen dat er kosten hangen aan het hebben van een website. Denk aan een domeinnaam en hosting.

In de meeste video's gebruiken we gratis tools. Het kan echter zijn dat er weleens een betaalde plugin voorbij komt. Dit is dan omdat deze plugin noodzakelijk is om iets te bereiken (denk bijvoorbeeld aan Elementor Pro). Het is je eigen keuze of je hier geld aan uit wil geven of niet.

Dit is geheel je eigen keuze. Wanneer je slechts over één onderwerp informatie zoekt, dan kan een individuele cursus wellicht voor jou een goede optie zijn. Voor een klein bedrag per jaar kun je de toegang verlengen voor een jaar.

Wanneer je Het WordPress Lab membership afneemt, krijg je toegang tot alle WordPress cursussen van Webtalis en kun je connecten met de community. Je hoeft niks alleen te doen en kunt sparren met gelijkgestemden. Dit is ideaal voor iemand die over meer onderwerpen wil leren voor een betere prijs, niet alles alleen wil doen en graag wil connecten.

Jazeker, ik doe mijn best om zoveel mogelijk ondersteuning te geven waar ik dat kan en zal je altijd proberen verder op weg te helpen. We zijn verder natuurlijk met meer mensen in de community en we helpen elkaar.

Je moet alleen niet verwachten dat ik voor je ga programmeren of je volledige website kan analyseren. Zoals je snapt is dat niet haalbaar voor deze prijs, dus houd je verwachtingen realistisch. Je kunt op andere manieren meer van mijn expertise gebruikmaken.

Nee, het is geen reclameplatform. We zijn er om elkaar te helpen. Mocht ik zien dat je jouw producten of diensten aan het promoten bent, dan zal ik dit verwijderen en je hierop attenderen.

Op dit moment kan het nog niet via het platform zelf, maar je kunt mij altijd een mail sturen om je membership te annuleren via het contactformulier of info@webtalis.nl (zonder vragen). 

Een andere optie is om in te loggen in de Webtalis academy en via je bestellingen het abonnement te annuleren. Je kunt inloggen met het e-mailadres waarmee je een bestelling hebt geplaatst.