Inloggen:

WooCommerce handleiding

In deze WooCommerce handleiding van Webtalis kun je alles leren over hoe je met de populaire WooCommerce plugin een webshop kunt bouwen en beheren. Stap voor stap worden de verschillende onderdelen die in WooCommerce te vinden zijn aan de beurt. Lees en bekijk de video bij de verschillende artikelen op je gemak om te kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn.

We starten in deze WooCommerce handleiding natuurlijk met de installatie van WooCommerce op een WordPress website. Hierna gaan we stap voor stap dieper in op de mogelijkheden totdat we alle ins en outs hebben gehad.

Op dit moment ben ik de WooCommerce handleiding steeds verder aan het uitbreiden. Gelukkig voor jou staat er al een mooie lading aan artikelen om mee te beginnen, maar er komt dus alleen nog maar meer aan.

WooCommerce handleiding

Wanneer je nog moet beginnen en een webshop wil maken met WooCommerce, dan heb ik goed nieuws voor je.

Ik heb een uitgebreide handleiding geschreven van meer dan 15800 woorden inclusief video van 2.5 uur.

Je kunt dan ook alles stap voor stap volgen, zodat jij ook een webshop kunt maken. Heb je zin om te beginnen?

Beginnen met WooCommerce

WooCommerce Configureren

Betaling & Administratie

Product instellingen

Wanneer je in WooCommerce producten hebt aangemaakt, zal je misschien verbaasd zijn door de vele instellingen. Zo kun je onder andere instellen of je een fysiek of digitaal product verkoopt, kun je producteigenschappen koppelen aan een product en is het mogelijk om producten met meerdere variaties toe te voegen.

WooCommerce problemen

Het kan altijd een keer voorkomen dat je tegen een probleem aanloopt met je WooCommerce webshop. Je zal zeker niet de eerste zijn en ook niet de laatste, maar het is wel belangrijk dat het probleem wordt opgelost.

Webshop conversie verhogen

Een webshop hebben is leuk en aardig, maar uiteindelijk draait het allemaal om de bestellingen die je binnenkrijgt. Het is dus handig om te kijken hoe je de conversie van je webshop kan verhogen.