WooCommerce handleiding

In deze WooCommerce handleiding van Webtalis kun je alles leren over hoe je met de populaire WooCommerce plugin een webshop kunt bouwen en beheren. Stap voor stap worden de verschillende onderdelen die in WooCommerce te vinden zijn aan de beurt. Lees en bekijk de video bij de verschillende artikelen op je gemak om te kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn.

We starten in deze WooCommerce handleiding natuurlijk met de installatie van WooCommerce op een WordPress website. Hierna gaan we stap voor stap dieper in op de mogelijkheden totdat we alle ins en outs hebben gehad.

Op dit moment ben ik de WooCommerce handleiding steeds verder aan het uitbreiden. Gelukkig voor jou staat er al een mooie lading aan artikelen om mee te beginnen, maar er komt dus alleen nog maar meer aan.

WooCommerce Hulp

In deze WooCommerce handleiding kun je over allerlei onderdelen van WooCommerce informatie lezen. Mocht je ergens niet uitkomen of wil je bepaalde werkzaamheden liever uitbesteden, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

WooCommerce betalingen en administratie

Met een webshop is het logisch dat je ook betalingen wilt ontvangen. Standaard heb je in WooCommerce geen mogelijkheid om iDEAL betalingen te ontvangen, dus dit moet nog geïntegreerd wordt. Daarnaast zal je ook zeker niet de administratie moeten vergeten.
woo-ninja2

WooCommerce product instellingen

Wanneer je producten maakt in WooCommerce ben je misschien verbaasd van alle instellingen die er zijn. Zo kun je onder andere instellen of je een fysiek of digitaal product verkoopt, kun je producteigenschappen koppelen aan een product en is het mogelijk om producten met meerdere variaties toe te voegen.