Welke diensten en plugins ik voor Webtalis gebruik

Neostrada

Neostrada

Sinds 2012 gebruik ik Neostrada als hostingprovider. Voor Webtalis heb ik hier een VPS (Virtuele Privé Server) en dit draait uitstekend. Ik blijf dus zonder twijfel bij Neostrada.

ActiveCampaign

ActiveCampaign

ActiveCampaign gebruik ik om mijn mailinglijst te beheren. Met ActiveCampaign verstuur en track ik alle e-mail updates naar mijn lijst. Probeer het gratis 14 dagen uit.

OptinMonster

OptinMonster

Een mailinglijst is heel belangrijk om in contact te blijven met je bezoekers. Met OptinMonster kun je prachtige inschrijfformulieren maken op je website die zeer effectief zijn.

WooCommerce

WooCommerce

Wanneer je met WordPress een webshop wilt starten of betalingen wilt ontvangen, dan is WooCommerce de juiste plugin. Bekijk ook de Webtalis WooCommmerce handleiding.

InfiniteWP

InfiniteWP

Heb je meerdere websites? Met InfiniteWP kun je al jouw websites beheren, updaten en back-uppen vanuit 1 dashboard. Ik gebruik het voor Webtalis en al mijn andere sites.

Camtasia

Camtasia

Met Camtasia Studio kun je alles wat zich op je beeldscherm afspeelt opnemen en natuurlijk het geluid. Verder kun je de video’s die je maakt ook nog eenvoudig bewerken.

Tweetdeck

Tweetdeck

Beheer je meerdere Twitter account? Tweetdeck is een goede optie om meerdere account te beheren, tweets te versturen, mentions te bekijken en te volgen wat mensen zeggen.

Handige websites voor WordPress plugins en thema’s

ThemeForest

ThemeForest

Op ThemeForest staan duizenden premium WordPress thema’s met veel mogelijkheden en vaak ook goede support. Het thema dat ik op Webtalis gebruik kun je hier ook vinden.

Creative Market

Creative Market

Creative Market is een marktplaats waar meer dan 2000 Premium WordPress thema’s verkrijgbaar zijn. Het aanbod blijft sterk groeien en er staan prachtige thema’s tussen.

Hosting en Domeinnamen

Zoals je al bij “Tools en diensten die ik voor Webtalis gebruik” kon lezen maak ik zelf gebruik van Neostrada als hostingprovider. Hieronder staan echter nog een aantal handige providers die op een andere manier uitblinken.

TransIP

TransIP

TransIP is de hostingprovider waar al mijn domeinnamen op staan. TransIP heeft een super handige controle paneel met een prachtig overzicht om al je domeinnamen te beheren.

Managed WordPress hosting

Managed WordPress hosting

Wil je graag meer weten over Managed WordPress hosting en niets over andere hosting varianten, dan kun je het best dit artikel bekijken met onder andere de voor- en nadelen.

Adsense en Affiliate netwerken

TradeTracker

TradeTracker

Tradetracker is een affiliate netwerk waar veel bedrijven bij zijn aangesloten (2000). Je kunt geld verdienen per sale (verkoop), lead (aanmelding), klik of impressie.