Online WordPress Training

WordPress trainingen voor website-eigenaren en professionals

De WordPress trainingen op deze pagina kunnen je belangrijke skills leren die je direct kunt toepassen op jouw WordPress-website of die van je klanten.

Bekijk hieronder het overzicht van alle online WordPress training die je op dit moment bij Webtalis kunt volgen.

Het WordPress Lab

Wil je direct toegang tot ALLE WordPress cursussen en ook nog eens extra toegang tot extra maandelijkse workshops? Het WordPress lab is dan de beste keuze.

Verder krijg je ook toegang tot een leuke community en hulp bij jouw vragen, zodat je altijd verder kan met je website (of die van je klanten).

Het WordPress Lab Mockup

Elementor cursus

Elementor cursus

Ontgrendel je creatieve potentieel met de Elementor cursus en leer hoe je prachtige websites kunt bouwen technische kennis. Leer hoe je moeiteloos de krachtige page builder kunt gebruiken, waarna je een website, blog, webshop of wat je zelf maar wil kunt bouwen. Voor je het weet ben je geen beginner, maar een Elementor genie.

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud Mockup

Een slecht onderhouden website doet meer kwaad dan goed. Ben je het zat om tegen problemen aan te lopen tijdens het onderhouden van een WordPress website? In deze training leer ik je graag hoe ik stressvrij websites onderhoud voor mijn eigen websites en die van mijn klanten. Alles is gebaseerd op hoe ik het zelf doe.

WordPress Snelheid Optimalisatie

Snelheid is een ontzettend belangrijke factor. Het heeft invloed op de gebruikerservaring van je bezoekers, conversie van je website en het is een rankingsfactor voor voor de zoekmachines. Het is dus ontzettend belangrijk om dit goed op orde te hebben. Zodoende deze training waarin ik je leer hoe je een website sneller kunt maken.

WordPress Blok Editor Training

Mockup WordPress Gutenberg Blok Editor Training

De Blok Editor (Gutenberg) is vanaf WordPress versie 5.0 de nieuwe standaard editor zijn. Wil jij ontdekken hoe de Gutenberg precies werkt, wat alle blokken voor je kunnen betekenen en of er nog verborgen instellingen bestaan? Ik leer het je graag in deze online training.