Online WordPress Training

WordPress trainingen voor website-eigenaren en professionals

De WordPress trainingen op deze pagina kunnen je belangrijke skills leren die je direct kunt toepassen op jouw WordPress-website of die van je klanten.

Bekijk hieronder het overzicht van alle online WordPress training die je op dit moment bij Webtalis kunt volgen.

Een slecht onderhouden website doet meer kwaad dan goed. Ben je het zat om tegen problemen aan te lopen tijdens het onderhouden van een WordPress website? In deze training leer ik je graag hoe ik stressvrij websites onderhoud voor mijn eigen websites en die van mijn klanten. Alles is gebaseerd op hoe ik het zelf doe.

Snelheid is een ontzettend belangrijke factor. Het heeft invloed op de gebruikerservaring van je bezoekers, conversie van je website en het is een rankingsfactor voor voor de zoekmachines. Het is dus ontzettend belangrijk om dit goed op orde te hebben. Zodoende deze training waarin ik je leer hoe je een website sneller kunt maken.

De Gutenberg Editor is vanaf WordPress versie 5.0 de nieuwe standaard editor zijn. Wil jij ontdekken hoe de Gutenberg precies werkt, wat alle blokken voor je kunnen betekenen en of er nog verborgen instellingen bestaan? Ik leer het je graag in deze online training.

WordPress Zonder Zorgen

Challenge

Vul hieronder je informatie in en

start direct met de 5-daagse challenge.

9 must-do WordPress tips ontvangen?

Vul je voornaam en e-mailadres in en klik op "nu downloaden".

Maak je eigen online cursussen

Wil je een online cursus business starten? Leer hoe je dit in 7 stappen kunt doen

Webshop opzetten en meer verdienen

Leer hoe je een webshop opzet of meer kunt verdienen met je huidige webshop