Over Maikel van de Weerd

Wie is deze WordPress gek?

Ik hoop niet WordPress gek nummer 436 op je lijst, want net als jij ben ik ook gewoon een mens. In dit geval met de naam Maikel van de Weerd en 34 jaar oud.

Om je een beeld te geven met wie je te maken hebt…

Ik ben iemand die het heerlijk vindt om WordPress van binnen en buiten te kennen en hier uren tijd in steekt. Super handig natuurlijk, want dan hoef jij het niet meer te doen en kun je alles aan mij overlaten.

Ik spring dus eigenlijk voor jou in het diepe…

Maikel van de Weerd - Bungeejumpen

Letterlijk ja, maar gelukkig wel met een draadje, zodat ik het kan blijven doen.

Het oplossen van website problemen, websites verbeteren, en kennis overdragen in Jip en Janneke taal is wat ik doe. Ik ben namelijk van mening dat iedereen een website, webshop of leeromgeving moet kunnen hebben die bij zijn of haar business past.

Onderhoud is daar een belangrijk onderdeel van. Wanneer je hier meer over wilt leren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan, kun je maar beter snel beginnen om hier aandacht aan te besteden.

Hoe lang doe je dit kunstje al?

Een kunstje wil ik het niet noemen… Maar als je het echt wilt weten. Sinds 2011 staat Webtalis online en in mijn tienerjaren was ik al nieuwsgierig naar websites. Niet in websites met flash overigens, dus vraag me hier niets over, dat is bijna hetzelfde als schelden. 😉

Ik ben in 2006 begonnen met het maken van mijn eerste website en in 2008 heb ik WordPress leren kennen. Je hebt dus te maken met 15+ jaar WordPress ervaring. Alles wat ik weet over WordPress ben ik zelf achter gekomen door te testen en heel het internet af te struinen op zoek naar antwoorden.

Heb je ook nog een leven naast WordPress?

In Nederland of in een ander land? In Nederland vind ik het heerlijk om te tennissen en leuke dingen te doen met vrienden. Reizen is ook een ding geworden. Ik vind het geweldig om andere landen en culturen te ontdekken en daarnaast ook nog door te werken. Een laptop, internet en het avontuur opzoeken dus.

Ik zei al dat ik voor je in het diepe spring… Af en toe zal je je misschien een klein beetje zorgen moeten maken. Ik doe dit namelijk niet eenmalig, maar nog wat vaker.

Maikel van de Weerd skydive

En ook niet altijd aan een draadje inderdaad. Eenmaal op de grond sprint ik natuurlijk direct weer naar mijn laptop. Nee, dat is wat overdreven, maar aan het einde van de dag wel weer, zodat ik samen met jou je business kan verbeteren.

Ben je benieuwd waarvandaan ik gewerkt heb? Bekijk het hieronder op het kaartje. Er zullen steeds meer stippen bijkomen.

Reizen Placeholder
Reizen