WooCommerce BTW instellen

Wil je de BTW instellen voor jouw WooCommerce webshop, dan ben je op de goede weg.

Het is een belangrijk onderdeel waar je niet omheen kunt, want als je producten verkoopt moet je natuurlijk ook BTW in rekening brengen.

Het is daarom aan te raden om je goed te verdiepen in de BTW regels, zodat je weet welke regels voor jouw webshop van toepassing zijn. Doe dit vooral voordat je de BTW instellingen in WooCommerce gaat instellen.

Je klanten verwachten verder ook dat je transparant bent als het gaat om de BTW. Zijn de prijzen op je webshop inclusief of exclusief BTW? Dit willen de mensen het liefst zo vroeg mogelijk weten.

In dit artikel kun je lezen hoe je de BTW kunt instellen op jouw WooCommerce webshop.

Video: WooCommerce BTW instellen

In onderstaande video laat ik je alle stappen zien die nodig zijn om de BTW op een goede manier in te stellen op je WooCommerce webshop. Verder komen er ook instellingen aan de beurt zoals of je de prijzen op de website in- of exclusief BTW wilt tonen en een aantal andere dingen.

Abonneer je op mijn YouTube kanaal

Wil je meer informatie of liever de uitleg in tekst lezen? Lees dan vooral hieronder verder, want ik heb alles uitgebreid voor je beschreven.

WooCommerce belasting instellen

Om de BTW in te stellen op je WooCommerce webshop moet je als eerste naar “WooCommerce -> Instellingen” gaan. Controleer op deze pagina of er een vinkje staat bij “Activeer belastingen”.

WooCommerce belastingen (BTW) activeren

Wanneer dit niet het geval is moet je de checkbox even aanvinken en op “Wijzigingen opslaan” klikken. Je kunt nu naar het tabblad “Belasting”, waar je direct een aantal belastingopties ziet staan om te bekijken en in te stellen.

WooCommerce belastingopties

Als eerste kun je bij Prijzen ingevoerd met belastingen aangeven of je de prijzen inclusief of exclusief BTW wilt invoeren. Persoonlijk vul ik altijd het liefst de prijzen inclusief BTW in, maar bepaal vooral voor jezelf wat je het prettigst vindt werken.

Bij Bereken belasting gebaseerd op kun je aangeven op welk adres het BTW-tarief gehanteerd moet worden. Deze optie is er omdat er in allerlei landen verschillende regels gelden. Je hebt de keuze tussen het verzendadres, factuuradres en de webwinkelbasisadres. Je kunt hier voor het webwinkelbasisadres kiezen.

Over de verzendkosten moet natuurlijk ook BTW gerekend worden. Wanneer het standaard tarief 21% is, dan kun je bij Belastingklasse voor verzendkosten kiezen voor standaard.

Bij Afronding staat eigenlijk al waar het voor is. Wanneer je hier een vinkje zet, dan wordt de BTW afgerond bij subtotalen in plaats van per regel.

Dit waren nog niet alle instellingen op deze pagina. Hieronder volgen de andere dingen die je kunt instellen bij de belastingopties.

WooCommerce belastingopties deel 2

Heb je nog niet voldoende belastingtarieven, dan heb je bij Aanvullende belastingklassen de mogelijkheid om extra belastingklassen toe te voegen naast het standaard BTW-tarief. Eigenlijk hoef je niet echt naar deze optie te kijken in Nederland, omdat je alles al kunt instellen met de standaard opties die aanwezig zijn.

Bij Toon prijzen in de winkel en Toon prijzen gedurende bestellen en afrekenen kun je aangeven of je op de website de prijzen inclusief of exclusief BTW wilt tonen. Het beste kun je dit voor heel je website gelijk houden, zodat het duidelijk is voor je klanten.

Prijsweergave-achtervoegsel geeft je de mogelijkheid om tekst achter de productprijzen te zetten. Voor de duidelijkheid zou je hier “incl. BTW” kunnen neerzetten, maar het is niet noodzakelijk.

Bij Toon belastingtotalen kun je kiezen of de BTW per product of als één totaal voor heel de belasting weergegeven moet worden.

Tot zover de belastingopties. Wanneer je dit hebt ingesteld kunnen we door naar hoe je de BTW kunt instellen voor je WooCommerce webshop.

BTW instellen in WooCommerce

Om de BTW in te stellen voor je WooCommerce webshop, kun je op de belastingpagina op het kopje “Standaardtarieven” klikken. Dit staat net onder de verschillende tabbladen.

WooCommerce belasting standaardtarieven

Je kunt bij de Standaardtarieven het BTW-tarief aangeven dat je voor de meeste producten gebruikt. Je kunt dit per land invoeren, maar ook voor alle landen in één keer, afhankelijk natuurlijk of je voor alle landen hetzelfde BTW-tarief kan gebruiken.

Ik zal je hieronder stap voor stap uitleggen hoe je de BTW kunt instellen voor je webshop. Het tarief dat je moet hanteren is natuurlijk afhankelijk van wat je verkoopt. In het voorbeeld zal ik 21% BTW hanteren.

WooCommerce BTW-tarief instellen

Wanneer je het BTW-tarief per land wilt instellen, dan kun je bij Landcode de code van het land invoeren. Voor Nederland is dit NL, voor België is het BE. Wil je het BTW-tarief voor alle landen tegelijkertijd instellen, dan kun je het sterretje (*) laten staan. Sterretjes houden in dat het wordt gehanteerd voor alle mogelijkheden.

Bij Staatcode, postcode en plaats hoef je niets in te vullen en kun je de sterretjes laten staan. In Nederland wordt tenslotte overal hetzelfde tarief gehanteerd.

Bij Belasting in % komen we eindelijk bij het moment dat we het BTW-tarief kunnen invullen dat gerekend moet worden voor de producten die je verkoopt. Meestal is dit in Nederland 21%, maar wanneer je bijvoorbeeld voedingsmiddelen verkoopt is dit 9%.

Belastingnaam heeft eigenlijk niet echt uitleg nodig. Je kunt hier de belastingnaam invullen en in Nederland noemen we dit BTW.

Op Prioriteit hoef je niet te letten, tenzij je verschillende belastingtarieven in hetzelfde gebied hanteert. Je kunt maar 1 belastingtarief hanteren en bij Prioriteit kun je aangeven welke het belangrijkste is en gehanteerd moet worden als er meerdere belastingtarieven mogelijk zijn.

Een Samengesteld belasting tarief komt bovenop andere belastingtarieven. Hier hoef je bijna nooit iets mee te doen.

WooCommerce BTW verzendkosten

Tot slot zie je in het laatste kolom het kopje Verzendmethoden staan. Dit wil ik nog even apart met je behandelen.

Wanneer je een vinkje zet bij de verzendmethoden wordt het BTW-tarief ook gehanteerd voor de verzendkosten. Dit is goed wanneer je een BTW-tarief van 21% hebt ingevuld.

Hanteer je standaard een BTW-tarief van 9%, dan moet je hier geen vinkje zetten. Over de verzendkosten moet namelijk altijd 21% BTW gerekend worden. In dit geval kun je een extra verzendklasse maken bij de belastingopties pagina (bijv. verzendkosten) of je kunt een ander standaard belastingklasse gebruiken.

Je kunt vervolgens alles op de normale manier invullen en bij “Belasting in %” 21 invullen en een vinkje zetten bij de verzendmethoden. Het laatste wat je dan nog moet doen is op de pagina Belastingopties de belastingklasse, die je gebruikt voor de verzendkosten, selecteren bij “Belastingklasse voor verzendkosten”.

Wil je meer informatie over het instellen van je verzendkosten? Geen enkel probleem. Ik heb hier het artikel WooCommerce verzendkosten instellen voor gemaakt.

Gereduceerd tarief tarieven

De Gereduceerd tarief tarieven optie kun je, zoals de naam al zegt, gebruiken voor een gereduceerd belastingtarief. Heb je een webshop met voornamelijk producten van 21%, dan is dit natuurlijk het standaardtarief. Heb je verder ook nog enkele producten waar 9% BTW over gerekend moet worden, dan is het gereduceerde tarief de oplossing.

Het invullen van het belastingtarief werkt precies hetzelfde als ik bij het standaard belastingtarief heb laten zien. Het enige wat je anders hoeft in te vullen is het belastingpercentage.

Zodra je een gereduceerd tarief hebt ingesteld ben je natuurlijk ook benieuwd hoe je het standaardtarief kunt overschrijven voor bepaalde producten. Je kunt dit doen door het product te bewerken en naar de productgegevens box te gaan.

WooCommerce belastingklasse van een product wijzigen

Je kunt hier vervolgens bij Belastingklasse een ander BTW-tarief selecteren. Vergeet het product daarna niet bij te werken, zodat dit BTW-tarief vanaf dat moment gehanteerd wordt voor het product.

WooCommerce BTW-nummer controleren

Mis je een veld in WooCommerce voor klanten om een BTW-nummer achter te laten? Je kunt in dit geval kijken naar de plugin EU VAT Number.

Deze plugin zorgt voor een extra veld op de afrekenpagina om Europese BTW-nummers van klanten te verzamelen en te controleren. Wanneer buitenlandse klanten een geldig BTW-nummer invoeren wordt er voor dit bedrijf geen BTW gerekend in je webshop.

Je moet uiteraard zelf even nagaan of deze methode klopt voor jouw webshop. De validatie wordt gedaan via de VIES API.

WooCommerce BTW op factuur

Standaard heeft WooCommerce geen goede mogelijkheid om facturen te maken. Wanneer je een facturen plugin hebt gevonden om te gebruiken, kan het helaas weleens voorkomen dat er geen BTW op de factuur staat.

Vaak is het een kwestie van de BTW instellen, waarna het wel op de factuur komt te staan. Is dit niet het geval, dan kun je beter op zoek naar een andere plugin die de facturen voor je regelt.

In het artikel WooCommerce facturen maken kun je lezen welke WooCommerce plugin ik voor een aantal klanten met een webshop heb geïnstalleerd en geconfigureerd. Zelf maak ik ook gebruik van deze plugin voor de facturen van de Webtalis Academy. Voor het afrekenproces maak ik namelijk ook gebruik van WooCommerce.

40 reacties Voeg ook een reactie toe

 1. Hoi Maikel,

  Ik heb bij iedere bestelling op mijn webshop last van een paar cent verschil in Woocommerce. Dit komt denk ik doordat er wordt afgerond met 4 decimalen i.p.v. 2.
  Heb je al eerder over dit probleem gehoord en wat is hier de oplossing voor? Alvast bedankt.

   • Ik dacht eerst ook dat het door de verzendkosten kwam, maar volgens mij is dit niet zo. Ik heb nu bijvoorbeeld een bestelling van 5 dezelfde producten a €17.36 ex. BTW per stuk. Vervolgens staat er bij het totaal €86.78, wat natuurlijk niet klopt want €17.36 × 5 = €86.80

    • Een verschil in prijs ex. btw is wel heel vreemd, daar er nog niet eens een extra berekening was die plaats moest vinden. Ik heb geen idee hoe dit kan, ook nog nooit eerder gehoord of gezien.

 2. Hoi Maikel,

  Ik wil graag dat de klant tijdens het afrekenen de prijs inclusief EN exclusief BTW ziet, is dit mogelijk?

  • Ik zou dan bij “Toon prijzen gedurende bestellen en afrekenen” kiezen voor “Exclusief BTW”. Je ziet dan het bedrag + btw apart van elkaar en het totaal is natuurlijk het bedrag inclusief BTW.

 3. Hoi Maikel ik wil ook een btw toevoegen aan een extra product
  voor 9% btw .

  Alleen staat er bij mij alleen standaardtarieven.
  dit zijn mijn enige opties.

  Hoe kan dit groet,Reinout

  • Dan kun je bij de pagina Belastingopties bij het kopje “Aanvullende Belastingklassen” een ander tarief toevoegen. Wanneer je dan de pagina opslaat zal je jouw andere tarief zien die je kunt invullen.

 4. Hoi Maikel,

  Ik ben met de btw instellingen bezig. Ik heb de volledige instructie gevolgd. Het vinkje “Activeer belastingen” staat aan.
  Bij de tab ‘belasting opties’ heb ik niet de mogelijkheid om enable/able aan te klikken. Dus ik kan niet aangeven of ik de prijzen incl belastingen wil. Hoe kan dat dit niet klikbaar is? Of mis ik dan misschien een plugin?

  Hor graag, mvg Karlyn

  • Bovenaan de pagina hoort de optie “Prijzen ingevoerd met belastingen” te zijn waarin je kunt aangeven of je prijzen inclusief of exclusief btw hebt ingevoerd.

   Bij “Toon prijzen in de winkel” en “Toon prijzen gedurende bestellen en afrekenen” kun je aangeven of je het inclusief btw wilt tonen op de webshop.

   Dit zijn allemaal standaard opties die in WooCommerce zelf zitten en waar je geen extra plugin voor nodig hebt.

 5. Hi Maikel,

  Dank voor je interessante artikel en alle gedetailleerde info voor de instellingen! Eveneens als andere artikelen. Erg handig voor het bouwen van m’n webwinkel 🙂

  Ik heb een vraag, misschien kun jij me helpen. Sinds een paar dagen staan in de prijzen in m’n webshop ineens exclusief btw terwijl de instellingen allemaal op inclusief staan. Daarvoor ging het allemaal goed. Enige is dat ik sindsdien met een product carousel bezig ben geweest en in WooCommerce zelf op een knop (in een banner) heb geklikt waar stond dat het nodig was om een backup van WooCommerce te maken. Ik had daarvoor JetPack niet geïnstalleerd, maar dat komt wel elke keer heel erg naar voren dat ik dat dat nog moet doen. Omdat in de omschrijving staat dat ze ook btw berekeningen doen, heb ik het vervolgens geïnstalleerd. Maar het lijkt alleen maar erger te worden. Op het eerste zicht tonen de prijzen in de winkel inclusief btw, maar als je een product item opent is het exclusief btw en als je een categorie aanklikt dan staan alle producten excl btw. Ik heb JetPack weer gedeactiveerd, maar ook dit maakt geen verschil.
  Ik maak alleen gebruik van 21% tarief voor producten en verzendkosten.
  Heb jij een idee waar het aan kan liggen?

  Hartelijke groet,
  Esther

  • Wanneer alles goed in de instellingen staat, dan zal het toch door iets externs komen. Wanneer je alles hebt uitgeschakeld waarmee je bezig bent geweest, hoort het probleem weer opgelost te zijn. Maak je ook gebruik van een cache plugin? Je zou dan ook de cache kunnen legen, wellicht dat dit ervoor zorgt dat de prijzen nog exclusief btw getoond worden.

 6. Beste Maikel,

  Met de wijziging van het lage btw tarief van 6 naar 9 procent loop ik tegen de vraag aan hoe ik dat moet oppakken.

  Ik heb nu de gereduceerde btw aangepast van 6 naar 9, maar ik vraag me af of ik in plaats daarvan niet een nieuwe belastingklasse had moeten toevoegen voor het nieuwe percentage. Want de gereduceerde btw is zo van toepassing op bestellingen voor en na de tariefswijziging.

  Enig idee?

  Groetjes,
  Renė

  • Alles wordt dus met terugwerkende kracht gecorrigeerd naar het nieuwe BTW-tarief bedoel je? Dan zou een ander belastingklasse inderdaad een betere optie zijn om ervoor te zorgen dat het oude nog goed inzichtelijk is.

 7. Hi Maikel,

  graag wil ik op mijn webshop de optie instellen dat als bedrijven (dus niet voor particulieren) uit andere landen iets kopen dat er dan geen belasting wordt gerekend, maar voor bedrijven uit NL wel. Ik kan dit tot nu toe alleen maar in PRO plugins vinden maar vind een beetje zonde om daar geld aan uit te geven als het ook gratis zou kunnen. Weet jij hier iets op?

  Alvast bedankt.

   • Begrijp ik het goed dat je een dergelijke plugin kunt gebruiken als je geen BTW in rekening wilt brengen aan klanten van buiten de EU? Mag ik vragen welke plugin je hiervoor gebruikt?

    • Nee, het gaat hier niet specifiek om buiten de EU. Ik heb juist een plugin om de BTW te verleggen voor mensen met een BTW-nummer binnen de EU (en buiten Nederland). Als je standaard geen BTW wilt rekenen voor landen buiten de EU, dan kun je dit met de standaard functionaliteit in WooCommerce regelen. Je kunt dan aangeven voor welke landen het BTW-tarief 0 is.

 8. Beste Maikel,
  Bedankt voor een super artikel en video!

  Ik heb een vraag: Ik zou in mijn WebShop graag hetzelfde prijs hebben incl en excl btw, dus het is 8 euro incl btw als het in Europa is en 8 euro ex btw als het bijvoorbeeld in Australië of de VS is.

  Is het mogelijk om dat zo in te stellen?

  Alvast bedankt!

 9. Beste Maikel,

  Super tof en bedankt voor je uitleg.
  Echter loop ik tegen het feit aan dat alle dropdowns in de belasting menu niet te wijzigen valt. Heb jij een idee ?

  Ik hoor graag van je!

 10. Beste Maikel,

  Graag wil ik op de factuur per artikel de BTW tonen. Dit is makkelijker voor de boekhouding. Helaas krijg ik bij ‘Toon belastingtotalen’ de opties:
  – Als één totaal;
  – Per belastingproduct.

  Op internet zie ik ook dat hier de mogelijkheid moet zijn om dit per artikel te doen. Helaas zie ik die optie niet. Hoe krijg ik de BTW wel per artikel op de factuur?

  Bij voorbaat dank!

 11. Hallo Maikel,

  Heb jij ervaring met een product wat als een “pakket”, oftewel iets wat je in 1x kunt toevoegen aan je mandje, wordt aangeboden, maar waarbij 1x dienst (=21%) en 1x voedsel =(9%) wordt aangeboden. Hoe kun je deze btw bedragen dan splitsen in je factuur?

  het product bestaat bijv. uit: varen met de boot, inclusief ontbijtje.
  Het varen is de dienst (21%), het ontbijt is voedsel (9%)
  Ik zie (nog) niet in woocommerce, hoe ik de factuur kan splitsen naar deze 2 bedragen. Ook zocht ik in de Booster plugin, zonder resultaat.

  Misschien heb jij al wel ervaring van deze zaken?

  groet,
  MIke

  • Helaas heb ik hier ook geen ervaring mee. Wel met losse producten met verschillende btw-tarieven, maar voor een pakket met meerdere dingen niet.

   Mijn gedachte is om hier twee losse producten van te maken. Varen en Ontbijt en hier vervolgens een product bundel of iets dergelijks van te maken. Dan heb je voor beide producten een btw-tarief kunnen instellen in het systeem.

   Het is maar een idee die mij als eerste te binnen schiet. Ik weet dus niet 100% zeker of het werkt, maar ik zou hier het eerste naar kijken.

 12. Hoi Maikel,

  Dankjewel voor je duidelijke artikel! Ik heb een vraag die jij wellicht kan beantwoorden 😉 Misschien bereikt deze vraag je 2 keer, want ik heb ook een ander artikel gelezen van jou gelezen, maar zag dat die wat minder up to date was dus plaats mijn vraag ook nog even hier:

  Het gaat om de BTW tarieven per land. Ik wil dat in heel Europa het NL BTW tarief 21% wordt aangehouden en buiten Europa het 0% tarief. Zover ik weet is dit namelijk de manier hoe het moet volgens de Belastingdienst (mijn verkopen zijn hoofdzakelijk in NL, dus ik zit onder het drempelbedrag en pas de NL btw toe in heel EU, om niet overal aangifte te hoeven doen). Hoe ik het begrijp uit jou artikel is dat ik alle landen moet toevoegen. Lijkt me onbegonnen werk als ik alle landen ter wereld die mogelijk kunnen bestellen in de lijst moet zetten. Daarbij, toont WooCommerce de prijzen niet sowieso al op de juiste manier? Ik heb op vakantie in Marokko gezien dat mijn producten in de webshop daar sowieso al met 0% btw worden getoond. In mijn huidige instellingen staat alleen NL ingevoerd en “belasting berekend op klant verzendadres”. Nou zou ik dit laatste dus eigenlijk moeten wijzigen naar “basis adres winkel” om in EU overal 21% aan te houden, maar dan klopt het weer niet buiten EU. Ben benieuwd of hier een oplossing voor is.

  Alvast dank voor je reactie!

  • Ja, het is inderdaad helaas eenmalig alle landen toevoegen. Met behulp van een sterretje * kun je het voor alle landen tegelijkertijd doen, maar dat is nu niet van toepassing natuurlijk.

   De reden dat je in Marokko 0% btw zag staan, zal komen omdat er voor Marokka geen BTW is ingevuld in het systeem. Dan zal er geen btw worden gerekend.

   In dit geval zal je dus alleen de EU landen moeten toevoegen voor de 21% btw en de andere landen zou je niet kunnen toevoegen, zodat er 0% btw is.

 13. Hoi Maikel,

  Ik heb verzendkosten in mijn shop GRATIS gemaakt vandaag. Eerder was het € 6.95 verzending. Met de BTW ging het toen goed.

  Nu wil ik de klanten die komen afhalen een korting geven van €5.00. Dit gaat met de BTW niet goed. Bij negatieve verzendkosten wordt de BTW NIET meegenomen …..

  Ik heb nu in mijn shop verzendkosten staan;
  afhalen
  BTW status “belastbaar”
  Kosten -5
  Helaas pakt hij de negatieve BTW niet mee en ik denk dat dat een fout is binnen Woocommerce
  Ik wilde dit voor de zekerheid ff chekke bij jou, of weet jij wel een manier om ook over negatieve verzendkosten wel BTW te laten berekenen?

  Alvast bedankt

 14. In onze webshop worden op de één of andere manier de prijzen constant verkeerd weergegeven. Er wordt helemaal geen btw berekend en de verzendkosten worden ook verkeerd weergeven terwijl alles correct staat. Heb je enig idee hoe dit verholpen kan worden?

 15. Aangezien bij mij alle prijzen incl. btw zijn en dit ook duidelijk vermeld word
  wil ik graag het stukje BTW bij zowel het winkelwagentje als ook bij het afrekenen weg laten.

  Ik kom hier echter geen optie voor tegen, iemand suggesties?

 16. Beste Maikel,
  Ik vraag het even op deze manier, allereerst heb ik veel kunnen doen na aanleiding van jouw video`s om een Woocommerce webshop voor mijn vrouw te maken, bedankt daarvoor.
  Maar ik heb de webshop in mijn ogen klaar en online gezet nou gebeurt er voor mij iets onverklaarbaar alle producten hebben de juiste prijs, de BTW is goed, verzendkosten juist ingesteld Mollie, PDF facturen, test gedaan in Mollie tot zover alles goed.
  Daarna website online gezet wat gebeurt er?? alle prijzen staan exclusief BTW en er worden geen verzendkosten meer vertoond, website offline test in Woocommerce zelf, alles goed prijzen incl verzendkosten berekend alles nagekeken niks te vinden, in mijn optiek staat alles goed.
  Weer online gezet weer hetzelfde, backup teruggezet instellingen nagelopen online weer hetzelfde (eentonig hè) kortom ik weet het niet meer.
  Ik hoop dat je me kan helpen, bij voorbaat mijn dank.
  Groet,
  Ron

   • Hallo Maikel,
    Na lang zoeken op het net ben ik eruit gekomen, in Woocommerce tab belasting onder, Bereken belasting gebaseerd op: kan je kiezen uit, klant verzendadres, klant factuuradres en winkelbasisadres ik heb ingesteld winkelbasisadres en de btw werd er bij gerekend toen de website online was dus dat ging goed.
    Verzendkosten werden ook niet getoond heb ik onder verzendmethoden in verzendzones, staan als Zone Naam Nederland, maar ook in Regio`s in gebieden stond ook Nederland die heb ik verwijderd en toen werden ook de verzendkosten weer getoond in het winkelmandje.
    Dus de website is online en alles werkt (nu nog wachten op de klanten)
    Met groet,
    Ron

 17. In onze webshop verkopen we artikelen waarvoor 6% BTW geldt en andere artikelen met 21% BTW. Omdat er ook BTW over de verzendkosten berekend moet worden heb ik twee verschillende verzendklassen ingesteld, namelijk 1 voor laag BTW en 1 voor hoog BTW waarbij ik de kosten excl BTW heb ingevoerd.
  Voorbeeld voor 4,95 incl BTW verzendkosten heb ik:
  Verzendklasse_laag=4,67 excl BTW verzendkosten
  Verzendklasse_hoog=4,06 excl BTW verzendkosten
  Aan de producten met laag BTW heb ik verzendklasse_laag gekoppeld en aan de producten met hoog BTW verzendklasse_hoog. Het BTW tarief voor de verzendkosten is dan gelijk aan het BTW tarief van de prducten.
  Dit gaat prima, behalve wanneer de klant in zijn winkelmandje artikelen heeft met verschillende BTW tarieven. Over de verzendkosten dient dan altijd hoog BTW berekend te worden.
  Woocommerce kiest dan de hoogste verzendkosten (vanwege de instelling: Berekeningstype: per bestelling), maar berekent daar dan ook het hoogste BTW tarief over. Dit komt verkeerd uit:
  4,67 + 21% BTW = 5,65
  Heeft u een oplossing?

Geef een reactie