Carpool karaoke of toch WordPress talk?

Schrik niet, ik begin echt niet aan carpool karaoke. Dat wil ik je oren niet aan doen, want die moeten nog langer mee dan vandaag.

Wel heb ik voor het eerst een video genomen waarin ik in de auto zit en informatie met je deel.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan de video.

Ik vind het zonde om een tijd in de auto te zitten en niks te doen. Als je toch van A en B gaat, dan is het super fijn als je ook tijd kunt besteden aan je business. In dit geval Webtalis.

Het is in dit geval meer een introductie video. Wat zal de beste plek zijn voor de camera (zeg het gerust in de reacties). Is de audio goed genoeg? We komen er samen achter.

Wat zijn mijn plannen de komende tijd?

Het is natuurlijk niet alleen een test video. Ik vertel je ook in het kort wat er speelt bij Webtalis. De komende tijd ben ik met websites aan het redesignen, namelijk Webtalis en de Webtalis Academy.

Momenteel staat er 1 cursus op de Webtalis Academy, namelijk de WordPress onderhoud cursus. In de toekomst komen er natuurlijk nog veel meer cursussen op. Zo leer ik je graag hoe je een leeromgeving kunt bouwen, hoe je betalingen kunt ontvangen op je WordPress-website met iDEAL, en nog allerlei andere dingen.

Naast de redesigns zal ik mij meer gaan richten op video’s. Ik maak graag nieuwe video’s waarin jij nieuwe dingen kunt leren en waarin ik vragen beantwoord waar jij mee zit.

Met de artikelen wil ik ook een andere richting op. De lijstjes artikelen met top 5 WordPress plugins en dat soort dingen zijn na een aantal mooie jaren ten einde gekomen.

Er zullen meer case studies komen en artikelen waarmee jij jouw website kunt verbeteren. Hoe kun je bijvoorbeeld je conversies verhogen op je webshop. Hoe kun je zorgen dat klanten op een goede manier contact met je kunnen opnemen. Met welke tools kun je meer leads, klanten of verkopen uit je website halen en ga zo maar door.

Tot zover alle informatie uit deze video in tekst, zodat je het ook op je gemak kunt lezen. Tot de volgende video!

Geef een reactie