SEO Website Review (opgenomen op video)

Krijg binnen 10 werkdagen (vaak sneller) professionele, uitvoerbare feedback om de zoekmachine optimalisatie van je website te verbeteren.

SEO verbeteringen website

SEO review voor actienemers die meer gratis bezoekers willen ontvangen via de zoekresultaten

Vermoedelijk heeft je website een hoop tijd (en geld) gekost en ben je er super blij mee. Er is alleen één ding waar niet al te vaak naar gekeken wordt. De zoekmachine optimalisatie van je website om meer gratis bezoekers via Google te krijgen.

Dit is eigenlijk heel gek. Website SEO is namelijk niet iets wat je even kunt bekijken en doorvoeren en waar je daarna nooit meer naar om hoeft te kijken. Het is een langdurig traject waar je constant mee bezig moet zijn.

  • Plaats je nieuwe content? Dan is er iets te optimaliseren.
  • Pas je iets aan? Dan zal je moeten controleren of de zoekmachine optimalisatie nog steeds op orde is.
  • Doe je niks aan je website, want alles staat toch goed? Auch, dat is extra pijnlijk voor je zoekmachine optimalisatie en zal je op termijn zeker voelen.
  • Ben je posities gedaald? Dat is een schreeuw dat je weer aan de slag moet.

Natuurlijk kun je denken wanneer zoekmachine optimalisatie niet lukt, dan kan ik altijd nog gaan adverteren. Los van dat adverteren geld kost en je met goede zoekmachine optimalisatie gratis bezoekers op je website kunt krijgen, klikken steeds minder gebruikers op advertenties in de zoekresultaten.

We zijn blind geworden voor advertenties, want we weten precies waar de advertenties staan en willen de normale goede zoekresultaten. Daarnaast gebruiken ook genoeg mensen een ad-blocker waarmee advertenties geblokkeerd worden.

Ik hoef je waarschijnlijk ook niet te vertellen dat online vindbaarheid het nieuwe normaal is. Bijna iedereen heeft een smartphone op maximaal een armlengte afstand. Ik durf dan ook te stellen dat dit bij jou nu op dit moment ook het geval is. Het maakt niet uit waar je bent, een zoekopdracht is zo gestart.

Het is daarom zonde om bezoekers die je via de gratis zoekresultaten op je website kunt krijgen mis te lopen. Voor mij reden genoeg om constant bezig te zijn met de SEO van mijn website. Voor jou zal dit ook het geval moeten zijn.

Ik snap alleen ook wel dat je niet direct alles weet en het handig zou zijn om een keer wat meer sturing te krijgen.

Daarom heb ik op dit moment tijdelijk de deuren geopend om een SEO video review af te nemen.

Wa zedde nou? (voor de niet Brabanders onder ons: Dat meen je niet…)

Waarom heb ik iets aan zoekmachine optimalisatie (SEO)?

WordPress SEO zoekresultaat

Door de zoekmachine optimalisatie van je website te verbeteren kun je hoger in Google komen en krijg je GRATIS bezoekers naar jouw website. Het lijkt soms lastig met al die advertenties, maar doordat genoeg mensen deze direct overslaan krijgen de zoekresultaten op de eerste pagina, met name de eerste drie, nog altijd enorm veel bezoekers.

En het mooie is dat het vaak als volgt werkt:
Meer bezoekers Meer conversies Meer klanten voor jou.

Wanneer je iets van je website wil maken zal je dus ook zeker de nodige tijd moeten besteden aan SEO, zodat je er vervolgens lekker van kunt profiteren.

Hoe mijn zoekmachine optimalisatie avontuur begon

De website Webtalis was voor mij mijn eerste echte serieuze poging om een business op te zetten via een website.

Het was 2011, ik had al een aantal niche websites gemaakt die het leuk deden en scoorde in de zoekresultaten, maar ik wilde met Webtalis meer.

Enthousiast dat ik was ging ik op zoek naar een zoekmachine optimalisatie cursus. Ik kwam uit bij Karel Geenen, die destijds op meerdere populaire woorden als Internet marketing, zoekmachine optimalisatie en meer op nummer 1 scoorde.

De zoekmachine optimalisatie cursus was een uitstekende basis. Ik kreeg er zelfs een certificaat bij, wat ik destijds wel leuk vond, maar die ben ik natuurlijk allang weer kwijtgeraakt…

Sindsdien heb ik nooit meer stilgezeten en probeer ik meerdere malen per jaar mijn kennis up-to-date te houden. Zo ontdekte ik zelf een probleem die ervoor zorgde dat pagina’s van mijn website volledig uit de zoekresultaten verdwenen.

Na onderzoek wat deze pagina’s met elkaar gemeen hadden kwam ik erachter dat op alle pagina’s een YouTube video stond.

Toen ging het balletje rollen..

YouTube had een nieuwe instelling waarbij je moest aangeven of video’s voor kinderen waren gemaakt. Ik had hier niks mee gedaan en standaard stond dit ingesteld op “Ja” als je niks deed.

Ik zat er dus op dat moment helaas niet scherp bovenop, waardoor een aantal belangrijke pagina’s uit de zoekresultaten verdwenen totdat ik de instelling wijzigde in YouTube. Blijkbaar mochten er op dat moment geen video’s die specifiek gemaakt waren voor kinderen in de zoekresultaten verschijnen. Gelukkig was het eenvoudig te herstellen, maar het heeft mij toch aardig wat bezoekers gekost.

Voor mij reden genoeg om er altijd scherp bovenop te zitten en alles goed in de gaten te houden. Ik ben nog dieper zoekmachine optimalisatie ingedoken en kan bij sites fouten opsporen die weleens over het hoofd worden gezien.

Het mooie aan zoekmachine optimalisatie is verder dat er globaal nooit veel is veranderd. Het gaat nog altijd om de bezoeker. Doe je het goed voor de bezoeker, dan doe je het over het algemeen op de lange termijn ook goed in de zoekresultaten.

Er zijn echter wel altijd dingen waar je op kan letten en die je net wat extra kunnen helpen.

Laat mij je hierbij helpen door in een speciaal voor jou opgenomen video aan te geven waar de SEO pijnpunten van jouw website liggen.

Wat bekijk je allemaal in de SEO review?

In de SEO review heb ik no-bullshit approach. Ik zal zeggen wat ik goed vind en wat ik juist niet goed vind. Wat er allemaal bekeken wordt en hoe diep er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan is helemaal afhankelijk van je website en of je dit zelf heb gevraagd. Je krijgt namelijk na het afrekenen de kans om te vertellen of ik ergens specifiek op moet letten.

Verder kun je van mij verwachten dat ik naar on-page SEO kijk. Dit zijn zoekmachine optimalisaties die mogelijk zijn op de voorkant van je website, zonder dat daar veel of geen technische kennis aan te pas hoeft te komen.

Daarnaast zal ik kijken of ik hele gekke dingen zie die direct opgelost moeten worden, zal ik pagina’s proberen te ontdekken waarvan je niet wist dat die bestonden en die totaal niet van toegevoegde waarde zijn voor je website en de waarde omlaag halen.

Snelheid is uiteraard ook belangrijk voor de zoekmachine optimalisatie van je website, dus ook dat wordt niet overgeslagen.

Ik noem nu slechts een paar punten waar ik naar kijk, verder hangt het ervan af wat ik tegen kom en wat voor type website het precies is.

Hoe dan ook zal ik mijn uiterste best doen om zoveel pijnpunten te ontdekken en jou advies te geven hoe je deze punten kunt oplossen, zodat jouw zoekresultaten beter kunnen worden.

Ontdek de SEO pijnpunten van jouw website

En krijg advies over hoe je deze pijnpunten kunt oplossen

Dit is alles wat je krijgt wanneer je NU bestelt:

Je investering om een SEO website review van jouw website te ontvangen is 97 euro. Ga bij jezelf te rade: Doe jij genoeg aan zoekmachine optimalisatie op jouw website en heb je voldoende kennis? Wanneer het antwoord “Nee” is, dan help ik je graag verder voor een eenmalige investering waarmee ik jou de handvaten geef om jouw website verder te optimaliseren.

Omdat ik niet full-time reviews wil doen, hoe leuk het ook is, zijn de deuren om een SEO website review te bestellen slechts tijdelijk open. De deur sluit uiterlijk op vrijdag 18:00, maar het kan ook eerder zijn, omdat ik niet een gigantische wachttijd wil creëren.

SEO Website Review

in 10 werkdagen in je mailbox
97,-
  • 10-15 minuten video review
  • Uitvoerbare SEO aanbevelingen
  • Video upload is Privé, hoge kwaliteit (1080p)
  • Gratis bonus: E-book 15 On-page SEO tips

Veelgestelde vragen

Wanneer ik het binnen 10-15 minuten kan beantwoorden tijdens het bekijken van je website is het mogelijk een specifieke SEO vraag te stellen over je website.

Na je bestellingen kun je een formulier invullen om aan te geven wat de URL van de website is die ik moet reviewen en kun je ook nog extra opmerkingen plaatsen.

Je zal de video van mijn review met tips om je zoekmachine optimalisatie te verbeteren binnen 10 dagen na je bestelling ontvangen. Vaak is dit een stuk sneller. Ik zal de video privé uploaden, zodat alleen jij (of je team) erbij kan komen. Je hebt ook de mogelijkheid om de video te downloaden.

Zolang de website in het Nederlands of Engels is zal dit geen enkel probleem zijn en is het mogelijk.

Uiteraard is dit mogelijk. Ik review echter maar één website per video. Wanneer je meer reviews afneemt zal je dus per website een aparte video review ontvangen. Het beste kun je even contact met mij opnemen, dan regelen we het verder.

Alle video's worden opgenomen door mezelf (Maikel). Dit is dan ook meteen de reden waarom de deur ieder moment kan sluiten. Hor leuk het ook is, ik wil dit niet fulltime gaan doen. Wanneer de deur sluit zal deze vermoedelijk ook niet snel meer open gaan. 

Wellicht heb je geen idee wat whitehat is en lees je daarom deze vraag. Ik kan je echter vertellen dat mijn aanbevelingen en suggesties altijd whitehat zijn. In andere woorden: Ik zal de richtlijnen van Google volgen met mijn tips. Alle aanbevelingen zijn gebaseerd op eigen resultaten of die van mijn klanten.

Ik zal geen vage vreemde dingen (blackhat) aanbevelen die je website kunnen schaden.

9 van de 10 keer zal ik ook iets zeggen over andere zaken die mij direct opvallen op je website, maar ik zal mij voornamelijk richten op de zoekmachine optimalisatie van je website. Nadat je een bestelling hebt gedaan kun je eventuele specifieke vragen doorgeven waar ik naar zou kunnen kijken.

Helaas bied ik op website reviews geen ‘niet goed, geld terug’ garantie aan. Zoals je begrijpt heb ik hier direct werk en tijd inzitten, terwijl ik dit ook aan iets anders had kunnen besteden. Ik weet echter zeker dat we niet in zo’n situatie zullen komen en jij iets aan de tips zal hebben.

Wanneer je hieronder op de "In Winkelmandje" knop klikt kom je direct op de afrekenpagina uit. Vervolgens kun je betalen met iDEAL, Bancontact en PayPal.
Wil je betalen met creditcard? Via PayPal is het mogelijk om af te rekenen met een creditcard.

"Ik ben nog niet overtuigd. Je krijgt een allerlaatste kans om mij te overtuigen en je krijgt hier 128 woorden voor"

Haha, bedankt voor de uitdaging. Heel eerlijk, als je denkt het allemaal zelf te kunnen, dan moet je dit ook lekker doen. Ik houd je niet tegen.

Ik wil niet fulltime websites reviewen, hoewel ik het super leuk vind om te doen. Na een tijdje is het toch saai aan het worden en ik heb nog meer te doen.

De korte reviews die ik weleens heb gedaan voor bedrijven werden al goed gewaardeerd. Daarnaast probeer ik altijd om meer te doen dan je verwacht, want ik weet niet of €97 je volledige marketing budget is.

Heb ik je nog steeds niet weten te overtuigen? Geen enkel probleem. Bedankt voor het bekijken van deze pagina en ik wil je hoe dan ook heel veel succes wensen met jouw website.

Heb je nog vragen? Blijf er niet mee zitten.
Stuur een e-mail naar: info@webtalis.nl