Registreer een domeinnaam voordat je jouw idee prijs geeft

In dit artikel leg ik je uit waarom je nooit jouw idee en domeinnaam prijs moet geven voordat je deze hebt geregistreerd.

Hieronder staat een verhaal dat voor sommige mensen werkelijkheid is geworden en aardig vaak voorkomt.

Als voorbeeld nemen we een forum (waar iedereen kan meelezen) maar dit kan natuurlijk van alles zijn. Vertel gewoon nooit jouw idee voor je een domeinnaam registreert.

Vol trots je idee en domeinnaam delen

Je hebt eindelijk een goed idee bedacht voor een website en weet ook al welke domeinnaam je ervoor wilt gebruiken. De domeinnaam is vrij maar je hebt deze nog niet geregistreerd.

Je bent trots op jouw idee en denkt echt dat het een succes wordt. Het enige wat je nog wilt is een bevestiging dat het goed is en wat extra advies.

Je gaat naar een forum en plaatst hier een bericht met jouw idee en domeinnaam die je ervoor in gedachte had en bent klaar om advies te krijgen.

Je krijgt advies van mensen en het blijkt echt een goed idee. Je wilt de domeinnaam registeren maar er is iets mis.

Wat blijkt nou? Gisteren was de domeinnaam nog vrij, maar nu is iemand anders ermee vandoor gegaan.

Je voelt je rot, bestolen en boos, het was jouw idee.

Ik kan je vertellen dat dit geen toeval is. De dader zag jouw bericht op het forum en heeft hier misbruik van gemaakt en jouw idee gestolen.

Voorkom dit probleem, registreer je domeinnaam direct

Bovenstaand verhaal wil jij natuurlijk niet meemaken en dit hoeft ook niet. Voordat jij jouw idee met iemand deelt moet je eerst de domeinnaam vastleggen.

Je kunt beter een paar euro kwijt zijn aan een domeinnaam die je niet gebruikt, dan dat iemand anders de domeinnaam voor je neus weghaalt. Er zijn namelijk altijd mensen die geld zien in jouw idee en dit graag zelf willen hebben.

Heb jij een goed idee? Registreer dan nu je domeinnaam bij TransIP.

Registreer direct een domeinnaam voor jouw idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *